''ανησυχουμε μηπως δεν σκισουμε και εμεις κατι τωρα που ο σαμαρας σκιζει τα μνημονια''...

08:17 7/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Τη θέση ότι ο οδικός χάρτης που επαγγέλλεται η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς είναι «είναι ένας δρόμος ο οποίος...
μας οδηγεί βαθιά και μόνιμα σε μια παρατεταμένη λιτότητα» διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχολίαζοντας την κατάθεση του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού από την κυβέρνηση.

Σημείωσε, δε, μιλώντας στην τηλεόραση του STAR ότι «έρχεται ένα νομοσχέδιο για τις
ομαδικές απολύσεις, για το ασφαλιστικό, πράγματα τα οποία βρίσκονται ακριβώς μέσα στη λογική όλων των μεταρρυθμίσεων, διαρθρωτικών αλλαγών τα λένε εύσχημα, μεγάλων αλλαγών εις βάρος του κόσμου της εργασίας θα τα έλεγα εγώ.»

Με αφορμή μάλιστα την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι είναι «πλαστός» καθώς, οπως είπε, «δίνει την άνεση στον κ. Σαμαρά να πει το οτιδήποτε, να υποσχεθεί πάρα πολλά πράγματα γιατί δεν θα κληθεί ποτέ να απολογηθεί γι αυτά. Υπάρχει καταληκτική ημερομηνία γι αυτή την κυβέρνηση. Και αυτή είναι η έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σχολιάζοντας μάλιστα την έναρξη της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος ότι «όποιος θέλει ψήφο εμπιστοσύνης στις δεδομένες συνθήκες ας την πάρει από το λαό».

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη επαναλαμβάνοντας ότι «δεν είναι όσα θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά όσα μπορούμε στη δεδομένη στιγμή, έχοντας όμως κάνει διαφορετικές ιεραρχήσεις, ιεραρχήσεις οι οποίες θα ανακόπτουν την ανθρωπιστική κρίση, ιεραρχήσεις οι οποίες πραγματικά θα βοηθάνε τους πιο αδύναμους».

Σκωπτικό ήταν τέλος το σχόλιο του Πάνου Σκουρλέτη στο σχόλιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σχίζει το μνημόνιο». «Κι ο κ. Σαμαράς το σκίζει. Εμείς έχουμε ανησυχήσει μήπως δεν προλάβουμε να σκίσουμε κι εμείς κάτι. Γιατί θυμόσαστε ότι στις τελευταίες εκλογές είπε ότι σκίζει κάθε μέρα και μία σελίδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα