ΑΓΓΛΙΑ:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ...ΚΙΣΣΟΣ

10:41 26/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Ένα σπίτι στο Essex της Αγγλίας ψάχνει για έναν ιδιοκτήτη που να λατρεύει τα φυτά, και ιδιαίτερα τους κισσούς, μιας και είναι καλυμμένο, σχεδόν εξολοκλήρου, από το προσφιλές αναρριχώμενο φυτό, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα της γειτονιάς. Η κατοικία που βρίσκεται στο Chelmsford, χτίστηκε...
στα 1920 και πιστεύεται ότι το φυτό αναπτύχθηκε για πάνω από 20 χρόνια. Παρότι μπορεί κάποιοι οικολόγοι να βλέπουν την ιδέα ενός τέτοιου σπιτιού ενδιαφέρουσα, η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητά του έχει ρίξει κατά πολύ την τιμή πώλησης. Για την ακρίβεια, ενώ αρχικά το έδιναν προς 350.000
λίρες, σήμερα πωλείται μόνο προς 120.000.
Όπως υποστηρίζει ο Mick Flaherty, ένας μεσίτης από την πόλη, αυτή είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει κάτι τέτοιο στη ζωή του. Εκτός από το τεράστιο φυτό που αναπτύσσεται γύρω του, το σπίτι δεν διαθέτει φως, νερό, ενώ δέντρα έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται ακόμα και μέσα του!
Σύμφωνα με τον Flaherty, ο επίδοξος ιδιοκτήτης θα χρειαστεί να πληρώσει επιπλέον 50.000 περίπου λίρες για να επιδιορθώσει την οικία ώστε να μπορέσει να ζήσει μέσα σε αυτήν. Ο τωρινός ιδιοκτήτης, είναι ένας 50χρονος ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος, αλλά και δάσκαλος οδήγησης, και φυσικά δε μένει εκεί.
Παρά την τρομακτική του εμφάνιση, μέχρι στιγμής 20 άτομα έχουν δείξει ενδιαφέρον για το σπίτι και μάλιστα έχουν ζητήσει να το δουν από κοντά. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Flaherty, όποιος αγοράσει το σπίτι, μπορεί να του πάρει κάποιους μήνες για να το επιδιορθώσει, αλλά όταν τελειώσει θα αξίζει τον κόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα