Ανατροπες 'η στασιμοτητα στην νεριτ(ερτ) απο σημερα;

19:17 26/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Δεν ξέρω αν μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών θα υπάρξουν άμεσα ανατροπές. Εκείνο που μπορώ να εικάσω είναι ότι, τίποτα δεν θα είναι όπως πρώτα στο φορέα. Μετά μάλιστα και την...
απόφαση του ΣτΕ για την νομιμότητα του κλεισίματος με ψήφους 15 έναντι 10, περιπλέκονται ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Πάντως ανεξάρτητα από την καταδικαστική απόφαση της «Κυβέρνησης», δείχνει ότι και σήμερα υπάρχουν τολμηροί δικαστές, που εκπροσωπούν Τερτσέτηδες και Πλυζωίδηδες, τους οποίους πρέπει να τιμήσει η ιστορία στο μέλλον. Αντί άλλου σχολίου, θα δημοσιοποιήσω
το e-mail, όπως μου το έστειλαν και αφορά την ΕΡΤ.

ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΡΤ

Κάνουν ότι θέλουν και σε καθεστώς απόλυτης αδιαφάνειας, λές και πρόκειται για την προσωπική τους περιουσία και όχι για την περιουσία της ΕΡΤ δηλαδή του ελληνικού λαού.

Δεν ξέρουμε ούτε πόσα έχουν μείνει στα "συρτάρια" του υπουργείου Οικονομικών (το οποίο έχει αναλάβει μέσω της διορισμένης διαχειρίστριας Αφροδίτης Γουγά την "εκκαθάριση" της παρανόμως καταργημένης ΕΡΤ), ούτε τι τραβάνε από εκεί ούτε σε ποιους τα δίνουν.

Το μόνο που μάθαμε τελευταία είναι οτι εγκρίθηκε απο την "διαχειρίστρια" η εκταμίευση του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι οφειλές της ΕΡΤ προς τον ΟΤΕ.

Αυτά ως προς το μέρος της περιουσίας της ΕΡΤ που αφορά στο "θησαυροφυλάκιο" με το "ρευστό", γιατί σε ότι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της τεράστιας περιουσίας της ΕΡΤ, τα πράγματα είναι ακόμα πιο βαθειά στο σκοτάδι και την διαπλοκή αφού τόσο το υλικό μέρος (ακίνητα, υλικοτεχνική υποδομή, εταιρικές συμφωνίες κλπ) όσο και το ανυπολόγιστης αξίας πολιτιστικό μέρος (ιστορικό αρχείο κ.λ.π) είναι στα χέρια αφ΄ενός του αμαρτωλού μεσίτη της τρόϊκας ΤΑΙΠΕΔ και αφ΄ ετέρου της διαχειρίστριας του Στουρνάρα κυρίας Γουγά.
Keywords
Τυχαία Θέματα