Αναστελλονται οι κινητοποιησεις στα λιμανια πειραια και θεσσαλονικης

12:21 25/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Σε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των υπαλλήλων στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά και στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, προχώρησε το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος...
«Η κυβέρνηση, με επιστολή της προς την ΟΜ.Υ.Λ.Ε και τους άλλους συνδικαλιστικούς φορείς των λιμανιών, δεσμεύτηκε ότι με νομική βεβαιότητα στη Βουλή,
θα διαφυλάξει την ισχύ του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού, και όποια αντικατάσταση θα προέλθει με την ισχύουσα νομοθεσία με συλλογική σύμβαση εργασίας η διαιτητική απόφαση» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ.
H oμοσπονδία των υπαλλήλων χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα αρχίσει από την πρωινή βάρδια του Σαββάτου να εξυπηρετεί πλοία και φορτία.
Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ επισημαίνει σε ανακοίνωση της ότι έχουν ήδη ενημερωθεί με επιστολές οι φορείς, ενώ έχει γίνει αντίστοιχη επικοινωνία με πελάτες της εταιρίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ έχει ήδη εγκρίνει την απαλλαγή των επιπλέον αποθηκευτικών δικαιωμάτων για όλα τα εμπορεύματα, καθώς και των δικαιωμάτων προσόρμισης και παραβολής, για τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Τέλος, η εταιρία σημειώνει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν με αμεσότητα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που προέκυψαν από την απεργία.
Keywords
Τυχαία Θέματα