Αναμενομενες διωξεις για τα στημενα

15:14 4/12/2014 - Πηγή: Fimotro
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ποινικές διώξεις για 16 συνολικά άτομα άσκησαν οι εισαγγελικές Αρχές για την υπόθεση με τους χειραγωγημένους αγώνες και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως...
γνωστοποίησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ζαγοραίος, πρόκειται για 16 άτομα στους οποίους ασκήθηκε
δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση) και δωροδοκία-δωροληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τόνισε δε ότι δεν μπορεί να ανακοινώσει τα ονόματα των κατηγορουμένων γιατί δεν έχει γίνει ακόμη άρση του απορρήτου.

Δεν διευκρίνησε δε αν ανάμεσά τους είναι οι αρχικά 11 ύποπτοι. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικούς παράγοντες και διαιτητές, ενώ για κάποιους οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος και για κάποιους σε βαθμό πλημμελήματος. Πλέον τη σκυτάλη στην υπόθεση παίρνει ο ανακριτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, είχε στα χέρια του εδώ και τρεις μήνες περίπου, τις έγγραφες εξηγήσεις που κατέθεσαν δια των συνηγόρων τους οι έντεκα ύποπτοι για την υπόθεση της πιθανής ύπαρξης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα