Αλλαζει τη σταση του το πασοκ σχετικα με την κληρωση στις λαικες αγορες...

08:24 6/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε ολική, άκομψη στροφή υπο το βάρος των αντιδράσεων των εμπόρων λαϊκών αγορών αναγκάζεται το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας στην Ολομέλεια ότι δεν πρόκειται ...
να ψηφίσει τη διάταξη για την κλήρωση.

Πρόκειται για τη ρύθμιση που προβλέπει ότι οι έμποροι των λαϊκών αγορών θα λαμβάνουν τις θέσεις με κλήρωση, ώστε να τερματιστεί μια διαδικασία που αποτελούσε εστία διαφθοράς. Πέραν αυτού, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταψηφίσει και τη ρύθμιση για το διαχωρισμό εμπόρων και
παραγωγών στις λαϊκές αγορές.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τόσο κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, όσο και κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, την περασμένη Παρασκευή, το ΠΑΣΟΚ υποστήριζε με σθένος τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Σήμερα όμως, ο κ. Μιχάλης Κασσής, εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα εν λόγω άρθρα. Ο βουλευτής εξήγησε ότι η αλλαγή του κόμματος οφείλεται σε διαβουλεύσεις που έγιναν με φορείς του κλάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε για την αλλαγή στάσης του τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη νωρίς σήμερα το μεσημέρι, εξηγώντας ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις δεν αποτελούν προαπαιτούμενα.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα