Αλεξη! παρε βουρδουλα και ριξε μερικα «γαμοσταυριδια»!

12:06 17/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητέ Αλέξη, «Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον» Θουκυδίδης «ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι». Πάρε λοιπόν το βούρδουλα...
και ρίξε μερικά «γαμοσταυρίδια» σε κάποιους συνεργάτες σου και υπουργούς για να ηρεμίσουν. Ακολούθα τη συνταγή του γέρο-Καραμανλή. Μόνο έτσι θα πας μπροστά τώρα που έχεις το λαό μαζί σου. Αργότερα ίσως είναι αργά. Μαζεψέ τους από τα κανάλια όταν δεν έχουν κάτι σημαντικό να πουν και βάλτους να δουλέψουν.

Έξυπνος
είσαι και ξέρεις πολύ καλά, ό,τι, το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά, αλλά να κρατηθείς στην κορυφή! Ο λαό σου, σου δείχνει εμπιστοσύνη ακόμη, ακολούθα λοιπόν τα βήματα της καρδιάς του. Την κοινωνία δεν την ενδιαφέρουν τα αλλοπρόσαλλα νομοσχέδια που φέρνουν για ψήφιση οι υπουργοί σου. Ο λαός είναι αδιάφορος για τους αιώνιους φοιτητές αν γυρίσουν στα πανεπιστήμια και οι τρομοκράτες βγουν από τις φυλακές η καταργηθούν σωφρονιστικά ιδρύματα, ούτε συμψηφισμοί ατυχέστατα, Τεμπονέρα με 17Ν. Δεν είναι αυτές οι προτεραιότητές του. Αυτά είναι αποπροσανατολισμός από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, όπως η οικονομία και λαθραία είσοδος προσφύγων και λαθρομεταναστών, που λιμνάζουν στο κέντρο της Αθήνας και τα νησιά του Αιγαίου.

Ο λαός και η Ελληνική κοινωνία, θέλει ηρεμία, πολιτική συναίνεση και ανάπτυξη για να επιβιώσει. Όχι μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση μεταξύ παρατάξεων, κομμάτων και πολιτών, η αναμέτρηση με αναρχοαντιεξουσιαστές καταληψίες. Θέλει δουλειά και γεμάτο στομάχι, όλα τα άλλα του είναι αδιάφορα την κρίσιμη αυτή περίοδο που περνάμε. Μην αφήνεις τους υπουργού σου να εκστομίζουν καθημερινά μεγαλόστομες ανεφάρμοστες «φανφάρες». Υπάρχουν υπουργοί που δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται στην εξουσία και κυβερνάνε. Νομίζουν ότι είναι ακόμα στην αντιπολίτευση.

Ρίχτους κανένα «καντήλι» και κάνε και το σταυρό σου «κρυφά» όταν περνάς μπροστά από καμιά εκκλησία! Μπορεί το TIME να σε κατέταξε δίπλα σε Ομπάμα και Πούτιν, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Ξέρεις πολλοί από αυτούς που έχουν ...καταλήξει. Αλέξη! όλοι σε στηρίζουνε όλοι σε αγαπάνε. Γύρω σου όμως υπάρχει και «σαβούρα», απομόνωσε τη. Η Ζωή Κ. είναι σημαντική προσωπικότητα και ας την κατηγορούν. Αυτό σημαίνει ότι έχει θέληση και «τσαγανό», γι΄αυτό και οι καθημερινές επιθέσεις. Alex, «Οι καιροί ου μενετοί»!

Πρωθυπουργέ, Αλέξη! Πρόσεχε μην έχεις την τύχη των προηγούμενων πρωθυπουργών λόγω κακών συνεργατών και ατυχών χειρισμών. Κράτα δυνατά τα «γκέμια» και άσε το άλογο να ...κλοτσάει! Ο καλός ο αναβάτης δεν φοβάται να πέσει, παρά μόνο όταν ο ίδιος αποφασίσει να ξεπεζέψει!
Keywords
Τυχαία Θέματα