Ακρως επικινδυνος και ψευτης ο αλεξης τσιπρας και η κυβερνηση του! (βιντεο)

Γράφει ο Κ.Π.
«…Αν αναζητάτε το αληθινό συμφέρον της πολιτείας θα έπρεπε να προσέχετε περισσότερο εκείνους που διαφωνούν μαζί σας, παρά εκείνους που συμφωνούν για να σας ευχαριστήσουν…» ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ..
Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του πρέπει να βρίσκονται σε καταστολή, και να μην έχουν επαφή με το περιβάλλον. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να παίρνουν, αντικαταθλιπτικά, ή άλλου είδους «ηρεμιστικά», γιατί ενώ το σπιτικό τους καίγεται, αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα. Με
απλά λόγια, ζουν στον «κόσμο» τους.

Μαζί με την κυβέρνηση κάτι πρέπει να παίρνουν για να βρίσκονται σε αμνησία και οι 153 (-2 παλικάρια!) βουλευτές όταν βρίσκονται στην βουλή και ψηφίζουν «σοκαριστηκά» νομοσχέδια. Σε μια τέτοια φάση είναι απόλυτα δικαιολογημένοι για ότι ψηφίζουν!!! Δεν μπορεί να λέει ο αρχηγός προεκλογικά: «Να μην διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας» ή «η βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα μνημόνιο και καμιά συμφωνία» και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ψηφίζουν αντίθετα!!!

Γρήγορα ξέχασαν τα όσα έλεγαν στον Ελληνικό λαό για να τον ξεγελάσουν και να πάρουν την εξουσία. Η κυβέρνηση αυτή, αναδείχτηκε από το ψέμα και θα καταρρεύσει από την ανικανότητα και απαξίωση. Προσπαθεί να επιβιώσει από την παραγωγή μύθων! Ίσως είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που μπήκαμε σε ένα τρίτο μνημόνιο από μια αριστερή κυβέρνηση και κινδυνεύουμε να μη βγούμε ποτέ! Το ιστορικό στέλεχος, Μανόλης Γλέζος δηλώνει: «Δεν κυβερνάει η αριστερά, αλλά το μέγαρο Μαξίμου! Λάθος μου που εμπιστεύθηκα την κυβέρνηση Τσίπρα»(Μανόλη άργησες να καταλάβεις ότι στο μέγαρο έχει φωλιάσει μια μικρή κλίκα ανικάνων).

Δεκάδες δηλώσεις-υποσχέσεις έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, που αποδείχτηκαν «φούσκες» για να κλέψει την εξουσία, μέσα από το ψέμα και την απάτη!!! Τώρα έρχεται να ζητήσει συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς φορείς της χώρας για τα δεινά που έρχονται, τα εγκλήματα και την εξαθλίωση των Ελλήνων! Τα νέα εξοντωτικά μέτρα, δεν σοκάρουν μόνο, αλλά θα γεμίσουν με ασθενείς τα καρδιολογικά τμήματα των κλινικών και οι εντατικές μονάδες!!!

Ασφαλιστικό, προσφυγικό, παιδεία, αγροτικό, κόκκινα δάνεια(ωρολογιακή βόμβα τα χαρακτήρισε ο Γιάννης Δραγασάκης) συντάξεις κ.ά. Μαύρα μαντάτα Αλέξη για σένα και την κυβερνησή σου. Δεν θα σε σώσει ούτε μια οικουμενική συνεργασία. Ξεκίνα από τώρα τις διαδικασίες για να σώσεις ότι έχει απομείνει από την τιμή και την αξιοπρέπειά σου! Ακόμη και η διάλυση της ΝΔ δεν θα βοηθήσει να αποφύγεις την οργή του κόσμου, παρά τον «ιδρώτα που έχυσες, και τη σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές» που μας πήραν και τα σώβρακα.

Ακούστε κάποιες από τις πολλές δηλώσεις του(3.30΄΄)σε μια διακαναλική συνέντευξη ως αξιωματική αντιπολίτευση και ας προβληματιστούν όσοι τον ψήφισαν. Γιατί λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας μεταλλάχτηκε τόσο γρήγορα σε σφαγέα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του Ελληνικού λαού μόλις πήρε την εξουσία; Γιατί τον πίστεψαν; Τώρα ας τον λουστούν!!!
Δείτε το βίντεο 3.30΄΄ με ποια ψέματα κορόιδεψε τους αριστερούς ριζοσπάστες. ΕΔΩ [youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=tlVAdgMlvXI(link is external)".
Keywords
Τυχαία Θέματα