ΑΙΘΡΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ

23:21 11/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός. Λίγες βροχές θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ασθενείς αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριο. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με πιθανότητα στα ορεινά για πρόσκαιρη βροχή.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου όπου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα