Αγωγη δικηγορων κατα του δημαρχου βαρησ-βουλας

18:37 12/8/2015 - Πηγή: Fimotro
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΙΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τροφοδοτεί συστηματικά τα φιλικά του ΜΜΕ με μια σειρά ανυπόστατων...
δηλώσεων σχετικά με την αξιοποίηση της Υδρούσας αναφεροντας ψευδώς πως οι παρούσες εγκαταστάσεις αποτελούν οχλούσες και αντικοινωνικού χαρακτήρα δραστηριότητες καθώς και πως δεν έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τις σχετικές άδειες. Επιπλέον
κατηγορεί απροκάλυπτα τους δημοσίους λειτουργούς ότι με παράνομες διαδικασίες έχουν εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίες του χώρου. Αφού ο Δήμαρχος διασφάλισε την νομιμότητα όλης της παραλιακής ζώνης τώρα έχει αναλάβει ᾽᾽εργολαβία᾽᾽ και την νησιωτική Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, αγωγή του Νεκτάριου ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και του Κωνσταντίνου ΣΕΛΙΜΗ, εταίρων της Ι.Κ.Ε εταιρείας με την επωνυμία «ΥΔΡΟΥΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» κατά του Δημάρχου Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, για την ανόρθωση της ηθικής βλάβης που θεωρούν ότι υπέστη η τιμή και υπόληψή τους από την συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία προέβη αυτός, σε βάρος τους, παρουσιάζοντας τους στη συνέντευξη που παραχώρησε την 26.5.2015 στο τηλεοπτικό κανάλι Ε, ως αντικοινωνικά στοιχεία, που δήθεν διέφθειραν μια σειρά από κρατικούς λειτουργούς για να επιτύχουν την αδειοδότηση της καθ’ όλα νόμιμης επιχείρησης τους, ή όταν ομολόγησε απροκάλυπτα το σχεδιασμό «ποινικοποίησης» της υπόθεσης στη συνεδρίαση του δημοτικού του συμβουλίου την 29.10.2014.
Όπως δήλωσαν οι τελευταίοι "Επειδή κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, όποιο αξίωμα και αν κατέχει, το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη».
Keywords
Τυχαία Θέματα