Αυτος ο πρωινος, ηταν ο τελευταιος σκυλοκαυγας της απιστευτης μισελ;

10:29 24/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Στα χρονοντούλαπα της Σαμαροεποχής μπαίνουν ανεκδιήγητες περσόνες όπως Ασημακοπούλου, Βορίδης, Γεωργιάδης, Γιακουμάτος, Σταμάτης, Κρανιδιώτης, δεν μιλάμε καν για τον...
«επιστημονικό» συνεργάτη στη Βουλή του Αντώνη Σαμαρά, τον «πολύ» Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Γραμμή της προεδρίας Μεϊμαράκη, είναι, η αυθεντική ΝΔ να εκπροσωπείται στα ΜΜΕ
από μετριοπαθείς πολιτικούς που εκφράζουν το μεσαίο χώρο.

Ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα όπου το διακύβευμα είναι οι πολιτικές συναινέσεις, από κόμματα που βρίσκονται πέριξ του Κοινωνικού Μεταρρυθμιστικού Κέντρου, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί ξεκάθαρα από το νέο Πρόεδρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να «καθαρίσουν» τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα μυαλά των πολιτών από αυτούς τους γραφικούς επαγγελματίες πολιτικούς, που έχουν καταστήσει την εκπροσώπηση των Ελλήνων πολιτών την ώρα της κρίσης, ως παράσταση Τσίρκο.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας πρέπει σύσσωμο να δείξει την ωριμότητά του, σε αυτά τα πολύ δύσκολα που έρχονται και να αποσύρει όλους όσοι αποτελούν το πρόβλημα και όχι τη λύση. Γιατί αν αποτύχουν και αυτή τη φορά θα είναι υπαίτιοι που η Τρόικα, (δεν) θα διαπραγματεύεται την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη ...με την επόμενη κυβέρνηση... αυτή της Χρυσής Αυγής.
Keywords
Τυχαία Θέματα