Αυτος ειναι ο ελληνοαμερικανος που αγορασε τη βιλα του χιου χεφνερ

12:15 7/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Δεν χρειάστηκε να κοιτάξει μακριά για να βρει αγοραστή για τη βίλα του ο Χιου Χέφνερ, αφού υπήρξε άμεσο ενδιαφέρον και μάλιστα από τον γείτονά του, τον Ελληνα δισεκατομμυριούχο Ντάρεν Μητρόπουλο...

O 32χρονος Ντάρεν Μητρόπουλος ήταν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους των θρυλικών πάρτι του Χιου Χέφνερ και είναι ο γιος του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα Ντιν Μητρόπουλου.
"Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητα του", είπε ο κ. Μητρόπουλος ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την τιμή στην οποία αγόρασε το ακίνητο.
Να σημειωθεί
ότι στο συμβόλαιο, όρος του Χιου Χέφνερ είναι ο αγοραστής της βίλας να του επιτρέψει να ζει μέχρι το τέλος της ζωής του εκεί, καθώς και να μην ανακαινιστεί η διάσημη κρεβατοκάμαρά του στην οποία γινόντουσαν τα όργια και τα ροζ πάρτι με τα κουνελάκια του.
Μεσίτες εκτιμούν ότι ο Ντάρεν Μητρόπουλος έδωσε πάνω από 100 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει την έπαυλη, ενώ εκπρόσωπος του ιδίου δήλωσε στη Wall Street Journal ότι ο νέος ιδιοκτήτης σχεδιάζει να ενοποιήσει τα δύο γειτονικά ακίνητα μετά τον θάνατο του Χέφνερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα