Αυτοι ειναι οι βουλευτες που αρνηθηκαν να παραλαβουν αυτοκινητο

11:45 11/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμη τέσσερις βουλευτές από το Ποτάμι, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και τρεις βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο, στην κλήρωση που έγινε στη...
Βουλή για τη διανομή αυτοκινήτων στους 135 νέους βουλευτές όλων των κομμάτων.
Κατά τη σημερινή κλήρωση, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τους βουλευτές του κόμματος του, Παναγιώτη Καρακατσούλη, Γιώργο Αμυρά, Αντιγόνη Λυμπεράκη και Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσαν ότι δεν θέλουν να παραλάβουν βουλευτικό
αυτοκίνητο.
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος είχε στείλει από εχθές επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία την ενημέρωνε ότι δεν επιθυμεί βουλευτικό αυτοκίνητο, κάτι που επανέλαβε σήμερα, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κουμουτσάκου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ την παραλαβή βουλευτικού αυτοκινήτου αρνήθηκαν οι νέοι βουλευτές Γιώργος Δημαράς, Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά Μουσταφά.
Πιθανότατα να υπάρξουν κι άλλα ονόματα βουλευτών που αρνήθηκαν το προνόμιο.
Επισημαίνεται ότι η κλήρωση αφορά μόνο στους 135 νέους βουλευτές καθώς οι υπόλοιποι 165 βουλευτές που επανεξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχαν ήδη αυτοκίνητο από την προηγούμενη σύνοδο της Βουλής των Ελλήνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα