Αυτο ειναο το ατυχο ζευγαρι που δολοφονησε ο τζιχαντιστης

10:39 15/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από τις αρχές της Γαλλίας, οι φωτογραφίες του άτυχου αστυνόμου και της συντρόφου του, επίσης αστυνομικού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν τη Δευτέρα από τον 25χρονο...
τζιχαντιστή Λαρόσι Αμπάλα ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του Ζαν-Μπαπτίστ Σαλβέν και της συντρόφου του Τζέσικα Σνάιντερ, τους κράτησε ομήρους και στη συνέχεια τους εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού τους, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.
Το παιδί βρίσκεται υπό παρακολούθηση από ψυχολόγους
και κοινωνικούς λειτουργούς.
Κατά την έρευνα στα υπάρχοντα του δράστη, αστυνομικοί εντόπισαν κατάλογο με ονόματα που πιστεύεται ότι είναι λίστα πιθανών στόχων του δράστη. Στα ονόματα συγκαταλέγονται δημόσια πρόσωπα, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και ράπερ. Σε αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν επίσης ένα κοράνι και βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο.
Ο νεαρός μουσουλμάνος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος πριν τρεις εβδομάδες. Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ακόμα πως ο δολοφόνος ανάρτησε βίντεο στο Facebook κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το επίμαχο υλικό φέρεται να εικονίζει τους δύο δολοφονηθέντες καθώς και το 3χρονο παιδί τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα