Αυτα τα προσωπα θα στελεχωσουν την ερτ; ω! θεε μου!

12:04 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές και τον αρμόδιο υπουργό επικρατείας για τα ΜΜΕ και την ΕΡΤ, το σχέδιο επαναλειτουργίας του φορέα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και σύντομα το Ραδιομέγαρο...
θα δεχθεί «όλους» τους εργαζόμενους. Η ΕΡΤ αναμένεται να λάμψη και πάλι σαν «φάρος» ενημέρωσης ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν την ΕΡΤ
βρίσκεται και αυτή στην τελική ευθεία για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, μετά την ψήφιση του ν/σ από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και τις νομοτεχνικές «βελτιώσεις» που έκανε ο κύριος Παππάς και στη συνέχεια την ψηφισή του από την ολομέλεια της βουλής.

Τα πρόσωπα που ακούγονται ότι θα στελεχώσουν την ΕΡΤ και κυκλοφορούν στους διαδρόμους της βουλής από άτομα που έχουν καλή ενημέρωση έχοντας και τη συναίνεση του Μαξίμου η αντίστροφα, είναι κοινό μυστικό σε όσους παλεύουν για μια θέση στο φορέα. Μάλιστα σημαντικό ρόλο παίζει και πολιτικό πρόσωπο που έχει συνάψει ερωτική σχέση με άλλο πολιτικό πρόσωπο που έχει διασυνδέσεις με επιχειρηματικούς και μιντιακούς κύκλους.

Τα πρόσωπα αυτά είναι:
Για τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου: Λάμπης Ταγματάρχης(πρώην ΕΡΤ)
Μέλη: Μάχη Νικολάρα, Κώστας Εφήμερος(η σε άλλες θέσεις κλειδιά)
Γενικός διευθυντής Ραδιοφωνίας: Γιώργος Γιουκάκης
Διευθυντής Ραδιοφωνίας: Νίκος Τσιμπίδας (ψυχή βαθειά)
Κεντρικός Παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων: Γιάννης Δάρρας(Μεσογείων 136)

Στο νέο σχήμα της ΕΡΤ επρόκειτο να συμμετέχουν και οι: Γ. πλοιός και Ν. Μιχαλίτσης. Είναι αμφίβολο όμως εάν συμμετέχουν για προσωπικούς λόγους. Στο όλο σχήμα δεν αποκλείεται να έχει κάποια συνεργασία και η Ανθή Σαλαγκούδη, αφού μαζί με το Γιάννη Δάρρα παρουσίαζαν την «επιτυχημένη» εκπομπή «Μεσογείων 136». Υπάρχουν και άλλα ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα για τη στελέχωση της ΕΡΤ.

Όπως εκείνο του Θοδωρή Μιχόπουλο, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα μετά τον Νίκο Παππά και «απόλυτο» άρχων των ΜΜΕ. Κακές γλώσσες λένε ότι σε Παππά και Μιχόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας έχει τόση αδυναμία που δεν κάνει βήμα χωρίς να έχει έναν από τους δύο δίπλα του. Ακόμη και στην Τ....

Αυτό φάνηκε και στην χθεσινή φωτό πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος, που ο υπουργός επικρατείας κρατούσε τη βαλίτσα του Αλέξη και ο Θοδωρής ακολουθούσε σε απόσταση. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, ο Θοδωρής διαθέτει 2 η 3 μεταπτυχιακά στο αντικειμενό του, ΜΜΕ-τηλεόραση, είναι πολύγλωσσος(πάνω από 5) και έχει τις καλύτερες σχέσεις με τα κανάλια.

Όταν βρισκόταν στην ΕΡΤ, είχε τόσο μεγάλη ζήτηση που παράλληλα εργαζόταν στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο. Όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά εκτιμούν και τις ικανότητές του να ανακαλύπτει ταλέντα. Ένα από αυτά είναι και η Πόπη Τασπανίδου που οι δυο τους άφησαν εποχή με την εκπομπή τους στην ΕΡΤ πριν κατηφορίσουν προς παραλία Φαλήρου.

Όλα αυτά τα καταγράφουμε σύμφωνα με πληροφορίες μας από δύο πηγές. Αλήθεια η ψέματα θα φανεί σύντομα. Εμείς απλά τα καταγράφουμε. Πάντως χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει. Μια νέα εποχή με στελέχη «εγνωσμένου κύρους» ξεκινάει στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Υπομονή!
Keywords
Αναζητήσεις
γιουκακης
Τυχαία Θέματα