Αεροσκαφος ''ειδε'' αντικειμενα στη νεα περιοχη αναζητησης του boeing...

16:11 28/3/2014 - Πηγή: Fimotro
«Αντικείμενα» στην νέα περιοχή αναζήτησης για το Boeing 777 της Malaysia Airlines, ισχυρίζονται ότι βρήκαν Αυστραλοί αξιωματούχοι. Τα νέα ευρήματα τα εντόπισε...
αεροσκάφος της Αυστραλίας που συμμετέχει στις έρευνες.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται έπειτα από τις νέες δηλώσεις της Αυστραλιανής Αρχής για τη Θαλάσσια Ασφάλεια σύμφωνα με τις οποίες οι έρευνες για το αεροσκάφος έπρεπε
να πραγματοποιηθούν εκτός της περιοχής που εστιάζονταν μέχρι σήμερα!

Όπως προκύπτει από την ανάλυση των δεδομένων από τα ραντάρ, σχετικά με την πορεία του αεροσκάφους από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας ως τα Στενά της Μάλακα, λίγο πριν χαθεί η επικοινωνία με το Boeing, το αεροπλάνο ταξίδευε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί και το πιθανότερο είναι τα καύσιμά του να εξαντλήθηκαν περίπου 1.100 χιλιόμετρα βόρειοανατολικότερα του σημείου όπου οι δορυφόροι έχουν “πιάσει” αντικείμενα τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στο αεροσκάφος.

Με βάση αυτά τα στοιχεία της Αυστραλιανής Υπηρεσίας Ασφάλειας Θαλάσσιων Μεταφορών το νέο σημείο αναζητούνται συντρίμμια τοποθετείται στα 1.850 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ της Αυστραλίας και σε μια ευρύτερη περιοχή έκτασης 319 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Νέα θεωρία Αυστραλών ειδικών: «Άθικτη η καμπίνα του χαμένου Boeing»

Την ίδια στιγμή ειδικοί επιστήμονες δημοσιοποίησαν μια νέα θεωρία για την τύχη του αεροσκάφους, στηριζόμενη πάντως στο δεδομένο πως το χαμένο Βoeing συνετρίβη στον ωκεανό. Οι επιστήμονες εκτιμούν τώρα πως είναι πολύ πιθανό η άτρακτος, δηλαδή η καμπίνα επιβατών του αεροπλάνου να έχει βουλιάξει ανέπαφη!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα