Αδυναντη η ενσωματωση των μουσουλμανων προσφυγων στην ευρωπη, λεει ο τσεχος προεδρος...

21:30 18/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Όλο και πληθαίνουν οι φωνές στην Ευρώπη που αντιδρούν στην παρουσία...
των μεταναστών στις χώρες τους, υποστηρίζοντας ότι η συγκέντρωση τόσων προσφύγων μέσα σε τόσο μικρό διάστημα, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τελευταίος στην σειρά προστέθηκε και ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, ο οποίος σε σημερινές δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο ότι είναι «αδύνατον να ενσωματωθούν τόσοι πρόσφυγες στην Ευρώπη».

Μιλώντας σε κανάλι της χώρας του, ο Ζέμαν είπε ότι η εμπειρία των χωρών της Δυτικής Ευρώπης μέχρι σήμερα δείχνει ότι σε πόλεις που δημιουργήθηκαν γκέτο από μετανάστες,
η ενσωμάτωση της μουσουλμανικής κοινότητας είναι πρακτικά ανέφικτη».

Αναφερόμενος δε στο περιστατικό που έγινε στην Κολονία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είπε: «Ας τους αφήσουμε να έχουν την κουλτούρα της στις χώρες τους, και να μην την φέρνουν στην Ευρώπη, διαφορετικά θα καταλήξουμε σε περιστατικά όπως αυτά της Κολονίας».

Ο 71χρονος πρόεδρος της Τσεχίας και πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστός για τις θέσεις του εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Είναι ο ίδιος που το Νοέμβριο που μας πέρασε είχε κάνει την απίστευτη δήλωση που κατηγορούσε τους Σύρους πρόσφυγες ότι διακινδυνεύουν τις ζωές των παιδιών τους διασχίζοντας την Μεσόγειο, για να τα χρησιμοποιήσουν (τα παιδιά) ως «όπλα» για να τους επιτραπεί η παραμονή τους στην Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αδυναντη,adynanti