Αδωνις : τα βρηκαμε σε ολα με την τροϊκα!

14:18 2/7/2013 - Πηγή: Fimotro

Την πλήρη συμφωνία με την Τρόικα στις διαπραγματεύσεις που είχε μαζί της ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ραντεβού που είχε με τους εκπροσώπους των δανειστών μας, ο...
Α. Γεωργιάδης είπε ότι η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά και δεν έχει μείνει καμιά απολύτως εκκρεμότητα,
ενώ όπως έκανε γνωστό, υπογράμμισε στους εκπροσώπους των δανειστών πως δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω περικοπών στις δαπάνες για την Υγεία.

«Καταλήξαμε σε πλήρη συμφωνία. Ετέθη το ζήτημα ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά περαιτέρω περικοπή στις δαπάνες της Υγείας, καθώς συμφωνήσαμε ότι έχουμε φτάσει στο κατώτατο δυνατό όριο. Νομίζω ότι εγκαινιάσαμε μια καλή συνεργασία για να προχωρήσουμε γρήγορα σε μεταρρυθμίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρόκειται να γίνει με το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Είναι γνωστό το μέτρο. Το έχουμε ανακοινώσει. Για τώρα, θα γίνει το "claw back", αλλά προχωράμε σε μια όσο το δυνατόν ταχύτερη αναδιάρθρωσή του, ώστε να λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να μην έχει ανέλεγκτες δαπάνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα