Αδωνις : ''τα παραπονα σας στον... υπουργο''!

22:33 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Τα… παράπονά τους στον κύριο Υπουργό θα μπορούν να κάνουν πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης...
προς τους πολίτες παραφράζοντας τη γνωστή ρήση «τα παράπονά σας στον κύριο Δήμαρχο» και καλώντας τους να καταγγέλλουν οτιδήποτε αφορά τον ΕΟΠΥΥ και τους γιατρούς του.

Το θέμα – και
η λύση του κατά τον υπουργό Υγείας- ανέκυψε με αφορμή το μηνιαίο πλαφόν της συνταγογράφησης και των ιατρικών επισκέψεων τα οποία όπως επισήμανε ο υπουργός και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ «κλείνουν» πολύ γρήγορα, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες του μήνα, αφήνοντας τελικά ακάλυπτους πολλούς ασφαλισμένους.

«Το ζήτημα μας έχει απασχολήσει» σημείωσε ο υπουργός την Τετάρτη μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σπεύδοντας ωστόσο να δώσει αμέσως και τη λύση.

«Δέχομαι καταγγελίες, καθημερινώς. Κάθε Έλληνας πολίτης που μου έχει στείλει email με καταγγελία, την ερευνούμε σχεδόν αμέσως» είπε ζητώντας να καταγραφεί και το… σωτήριο e mail [email protected] στο οποίο θα βρίσκουν την άκρη οι ασφαλισμένοι….
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα