Α. λοβερδος: ο κ. σαμαρας ευθυγραμμισε την πολιτικη του με την πορεια της χωρας

Αισιόδοξες χαρακτήρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τις πρώτες ενδείξεις από την υποδοχή της επιστολής Σαμαρά στο εξωτερικό. Σχολιάζοντας τα περί αλλαγών στον τρέχοντα προϋπολογισμό που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ με την επιστολή του είπε ότι...
ο κ. Σαμαράς ευθυγράμμισε την πολιτική του σε σχέση με την πορεία της χώρας, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια
του κόμματος.

Ερωτηθείς αν το εκλογικό κλίμα θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης είπε ότι δεν πρέπει να την επηρεάσει. Δεν υπάρχει έλληνας, πρόσθεσε, που να του αρέσουν οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις τώρα που περνάει τα δύσκολα η χώρα.

Νομίζω, πρόσθεσε, ότι υπάρχει ενότητα και αυτή την λογική οι πολίτες την είχαν από την αρχή, ενώ οι πολιτικοί όχι.

Αναφερόμενος στα περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι το θέμα της διαδοχολογίας απομειώνεται μέρα με την ημέρα, διερωτώμενος ότι με εκκρεμή την 6η δόση, πως μπορεί να ασχολείται κανείς με το ποιος θα είναι διάδοχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε τα περισσότερα στελέχη του κόμματος αυτό επισήμαναν στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αρνήθηκε να σχολιάσει την προαναγγελία Χρυσοχοϊδη, ότι όταν τεθεί θέμα ηγεσίας θα είναι υποψήφιος. Περιορίσθηκε να πει ότι ο υπουργός έκανε αυτό που πίστευε ότι είναι καλύτερο και ο ίδιος κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα