Viral o eλληνας ομοφυλόφιλος καθηγητής που πόζαρε δίπλα στον τραμπ με τη βεντάλια του

08:34 19/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Κι ο Νίκος Γιαννόπουλος γνώριζε καλά τι είναι αυτό, όταν φωτογραφήθηκε στο Οβάλ Γραφείο δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια: μια βεντάλια.

Xάρις σ’ αυτή τη μαύρη δαντελωτή βεντάλια η φωτογραφία του με το προεδρικό ζεύγος κατάφερε να γίνει viral με διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν το ένα μετά το άλλο την είδηση: «Μια άγρια πόζα», έγραψε η Daily Mail. «Kαθηγητής ΛΟΑΤ χρησιμοποιεί βεντάλια σε φωτογραφία με τον Τραμπ», τιτλοφόρησε το άρθρο της η USA Today…

Ο 29χρονος διδάσκει στο Beacon Charter High School for the Art και καθώς ανακηρύχθηκε «Καθηγητής της Χρονιάς» για το Ρόουντ Άιλαντ, προσκλήθηκε μαζί με άλλους καθηγητές απ’ όλες τις αμερικανικές Πολιτείες στο Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Όταν έλαβε την πρόσκληση αποφάσισε πώς θα εμφανιστεί για την περίσταση: σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι φορούσε στο πέτο μια καρφίτσα με «ουράνιο τόξο» σε «ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την κοινότητα ΛΟΑΤρ», ένα μπλε σακάκι, ένα περιδέραιο με άγκυρα γύρω απ’ το λαιμό για να τιμήσει το Ρόουντ Άιλαντ και μια μαύρη βεντάλια -που ανήκε στο σύντροφό του- να γιορτάσει τη χαρά και την ελευθερία της μη συμμόρφωσης με το φύλο». Κι αυτή η βεντάλια ήταν που έκλεψε την παράσταση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στο NPR ο Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη βεντάλια και τη χαρακτήρισε «στιλάτη» αλλά το προσωπικό του Λευκού Οίκου είπε στον Γιαννόπουλο να την κρύψει. Εκείνος, όμως, την κράτησε στο πλάι μέχρι να έρθει η ώρα της φωτογραφίας.

«Ρώτησα τον πρόεδρο: “σας πειράζει να χρησιμοποιήσω τη βεντάλια στη φωτογραφία;”. Κι εκείνος είπε: “Εμπρός, κάντο!” Έτσι άνοιξα τη βεντάλια μου και πήρα την πόζα μου», είπε για το περιβόητο πλέον ενσταντανέ…

Keywords
Τυχαία Θέματα