Tρεις δημοσιες τηλεορασεις ερτ-οpen, δτ, νεριτ και μαλλια κουβαρια!!!

17:59 21/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο, την Κατεχάκη, την τηλεόραση του υπουργείου οικονομικών, τη Μουρούζη και το γραφείο του Παντελή Καψή, δεν θα ευχόμαστε να συμβεί ούτε στο...
χειρότερο εχθρό του υφυπουργού. Μέχρι και ο Γιώργος Παπαδάκης τον δουλεύει ψιλό γαζί. Υπόθεση μύλος και κρεατομηχανή με τα όσα συμβαίνουν.

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Αυτή τη στιγμή Έχουμε 3 δημόσιες τηλεοράσεις. Την ΕΡΤ-οπεν
τον απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, που κάνουν αυτοδιαχείριση, με αξιόλογο διαδικτυακό πρόγραμμα, αλλά και ελεύθερης μετάδοσης, ελέγχοντας όλη την περιφέρεια αλλά και αστικές περιοχές. Και από την άλλη, ΔΤ με διμηνίτες που τρώγονται μεταξύ τους ποιος θα πάει στο νέο φορέα, και ΝΕΡΙΤ να συγκρούονται μεταξύ τους. Μια διαλυμένη ΔΤ υπό το «νεκροθάφτη» της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη να διορίζει κόσμο και να δίνει πρόγραμμα και από την άλλη, ένα άλλο «αστέρι» Γιώργος Προκοπάκης να προκηρρύσει διαγωνισμούς για μια ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ και να προσλαμβάνει δικό του προσωπικού.

Τελικά τι δημόσια τηλεόραση έχουμε; Για γέλια η για κλάματα; Όλα είναι στον αέρα και δεν μπορούν να μαζευτούν με τίποτα. Δέστε δύο από τις πολλές αποφάσεις Προκοπάκη που αναθέτει σε λογιστή και γραφείο νομικών με το αζημίωτο να συνδράμουν το έργο του. Ρε καλόπαιδα του ΔΣ και ΕΣ αν δεν μπορείτε να κάνετε δυο κανονισμούς τότε γιατί σας πληρώνουμε; Για σολατσαδόρους; Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, η να σας ξυπνήσουμε με κάποια παιδικά τραγουδάκια από το ρεπερτόριο της πάλε ποτέ ΘΕΙΑΣ ΛΕΝΑΣ Μήπως και συνέλθετε;

Και κάτι για τους φίλους παραγωγούς. Να μη συνωστίζονται για το ποιος θα πάρει πρόγραμμα. Οι μέρες είναι πονηρές, τίποτα δεν είναι βέβαιο ότι θα πληρωθούν. Όλα είναι στον αέρα και μια νέα πολιτική κατάσταση δεν θα αναγνωρίσει τίποτα, από νομικά ανύπαρκτες και πλαστές υπογραφές φίλων και υμετέρων!
Keywords
Τυχαία Θέματα