Ton kaminh kai ton αρχηγο της ελ.ας. μηνυσε η χρυση αυγη

16:02 13/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Με μηνύσεις κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του δημάρχου Αθηναίων για τα γεγονότα της Μεγάλης Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, απαντά η Χρύση Αυγή δια του βουλευτή της Γ. Γερμενή. Η Χρυσή Αυγή...
υπέβαλε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ν. Παπαγιαννόπουλου και του επικεφαλής των μέτρων στο Σύνταγμα, για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας και εναντίον του Γ. Καμίνη
ως ηθικού αυτουργού και των δύο ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας, για το επεισόδιο με τον βουλευτή του κόμματος Γ. Γερμενή «για παράνομη βία και παράνομη κατακράτηση μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου».

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή «η κατάλυση του άρθρου 11 παρ. 2 του Συντάγματος που θεμελιώνει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και η επίθεση και χρήση χημικών ακόμη και κατά εκλεγμένων βουλευτών, είναι πράξεις που θα κριθούν από την Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Αθηναίων είχε καταθέσει μήνυση κατά του Γ. Γερμενή, κατηγορώντας τον για εξύβριση και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Keywords
Τυχαία Θέματα