To noy σου ποιον θα αγκαλιασεισ!

11:48 19/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Ρεπορτάζ : Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το : enimerosi24.gr)
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο τρομοκρατική φωνή από αυτή του Στραβελάκη! Στα σίγουρα! Ο τύπος βγαίνει στο δελτίο και άμα τη εμφανίσει, λες Jesus Christ μου, μας την έπεσαν! Από ολούθε! Καταδρομικά, βομβαρδιστικά, μας...
γαζώνουν!
Ατημέλητη today η ωραία του Φαλήρου
Καλέ ποιος χτένισε έτσι today
την Πόπη Τσαπανίδου; Για όνομα! Έναν κότσο της γιαγιάς, με τρίχες να πετάνε όπως όταν έχει υγρασία και δεν σου κάθονται με τίποτα! Ερωτευμένο woman και να βγαίνει με τέτοιο μαλλί; Απαράδεκτο! Ούτε η Ράνια Τζίμα!Beauty
Η τύπισσα πάντως που δεν παίζεται με το που μπουμπουνιέται στους δέκτες μας, είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη! Αυτή μάλιστα! Υπουργός Τουρισμού! Κινητή διαφήμιση στο country μας! Guys; Ένα θα σας πούμε! Παρατηρήστε γύρω σας, πώς μένουν στήλη άλατος και την κάνουν watch άνδρες γυναίκες όταν βγαίνει στο television! Δεν υπάρχει η καθήλωση!Άνετα μπουρδουκλώνεται!
Τα γράφαμε και χθες, αλλά τι γέλιο Jesus Christ μου! Οι… παπαράτσι φωτογραφίες της Μενεγάκη στην Άνδρο, που σκάνε μύτη στα περιοδικά. Νέες today!
Για να καταλάβετε situation στη μία, εκεί όπου αποθανατίζεται η presenter να περιμένει τον κούκλο Ματέο… είναι τόσο κοντινή η απόσταση που λες θα μπερδευτεί καμιά φορά το woman και θα αγκαλιάσει τον photographer!
Αυτά κι αν θα είναι τα τυχερά του επαγγέλματος!Thank God
Και πάντως εντάξει. Η Μενεγάκη να μας πείτε, είναι και η πιο σοβαρή περίπτωση τελικά που διαθέτουμε. Τις άλλες σελεμπριτούδες πού να δείτε, που έχει πέσει κρίση ανελέητη στην TV και κινδυνεύοντας να πάνε άπατες από τρελή στέρηση, ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα twitter, σίγουρες ότι θα δημοσιευτούν! Να’ ναι καλά τα blogs και τα περιοδικά που δεν έχουν ύλη και εργαζόμενους και μπουμπουνάνε αβέρτα! Εσωθήκανε!Πηγή φωτο: Περιοδικά «OK!» και «Hello» (όπως τις είδαμε στο star.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα