To φιλι της συμφιλιωσης...

16:10 3/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί να σηματοδότησε ουσιαστικά το τέλος εποχής στο ΛΑΟΣ με την αποχώρησή του και την ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία μαζί με άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, ...
αλλά φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει ότι εκείνος τον ανέδειξε, φτάνοντας μέχρι το υπουργείο Υγείας.

Ο λόγος φυσικά για τον Άδωνι Γεωργιάδη,
που βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο δίπλα δίπλα με τον κ. Καρατζαφέρη και αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης με τον πρώην αρχηγό του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΒΗΜΑτοδότης:

«Βρέθηκαν σχεδόν δίπλα-δίπλα στον προθάλαμο του Προεδρικού Μεγάρου περιμένοντας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια για ευχές. Αναγκαστικά τέτοια εορταστική ημέρα έπρεπε ο ένας να χαιρετήσει τον άλλον. Ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης κοίταζαν ο ένας τον άλλον, χωρίς όμως να κάνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το πρώτο βήμα για προσέγγιση. Ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε με την κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, όταν ξαφνικά διέκοψε τη συζήτηση μαζί της, προχώρησε προς τον κ. Καρατζαφέρη και του έδωσε ένα φιλί: «Χρόνια πολλά, πρόεδρε, πάντα σ' αγαπώ, να ξέρεις ότι το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοιχτό για σένα. Πέρνα να τα πούμε...». Ο κ. Καρατζαφέρης ανταπέδωσε το... φιλί ».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα