Thn παρασκευη αλλαζει η διοικηση της eurobank

16:01 6/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Ρεπορτάζ : Άγης Μάρκου
(από το : tovima.gr)
Επιταχύνονται οι διαδικασίες λειτουργικής ενοποίησης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΤΕ αναμένεται να ανακοινώσει προς το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα...
την Παρασκευή, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Eurobank,
η σύνθεση του οποίου αναμένεται να διαφέρει σημαντικά από την σημερινή.

Τραπεζικές πηγές επισημαίνουν ότι όλοι, τόσο εκείνοι που αποχωρούν, όσο και εκείνοι που θα συμμετάσχουν στο δ.σ., έχουν ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση της Εθνικής.
Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι «οι αλλαγές θα είναι ουσιαστικές», προσθέτοντας ότι οι διαδικασίες για τη λειτουργική συγχώνευση των δύο ομίλων κινούνται πλέον με γρήγορους ρυθμούς.
Η πρώτη φάση της ενοποίησης αφορούσε το δίκτυο των ΑΤΜ, διαδικτυακών υπηρεσιών και καταστημάτων, που μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν οι πελάτες των δύο τραπεζών χωρίς κανένα κόστος .
Μεγαλύτερη δράση προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξει από την ερχόμενη εβδομάδα.
Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί, η νομική συγχώνευση των δύο τραπεζών αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.
Πρόκειται για βασική προϋπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση του νέου ομίλου, βάση του επιχειρησιακού σχεδίου που θα κατατεθεί αυτόν το μήνα στις αρχές.
Keywords
Τυχαία Θέματα