Santa friday: η μαυρη ωρα του σεριφη

22:13 8/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Στην σοφίτα του τέταρτου ορόφου του Ράντσου της Santa Friday, έξω από το μαυσωλείο του Billie Oldie συρρέουν οι προσκυνητές από όλα τα Ράντσα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο δάσκαλο, στον εμπνευσμένο...
ηγέτη, στον στοχαστή που πήγε την νομική επιστήμη σε άλλη διάσταση, σχεδόν μεταφυσική.
Ο βοηθός του, Fotis Black-G, μοιράζει στους προσκυνητές εκτυπώσεις από τις ιστορίες της Santa Friday, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, για να διαβάζονται όπως το "Ω γλυκύ μου εαρ" της μέρες των χαιρετισμών:
Ημέρα 1η (εδώ)Ημέρα 6η (εδώ)Ημέρα 12 (εδώ)Μεγγρίζλι
Missing (εδώ)Κλέφτες και Ινδιάνοι (εδώ)
Η όμορφη ινδιάνα E-BOUR που αντικατέστησε τον Νικ Μεγγρίζλι, φορώντας εφαρμοστό δερμάτινο με κρόσια απο δέρμα λύνγκας, μπαντάνα και φτερό στο κεφάλι, κλαίει βουβά, με το φόρεμα της σχεδόν προκλητικά σηκωμένο στους γοφούς της, καθισμένη ανάμεσα στον Τζώνυ Κλουζώ και στον Simos-bossτης Simos&Simos= εγγύηση.
" Μα ήταν τόσο νέος" , λέει η Ε-BOUR ενώ τραντάζεται από λυγμούς
"…..όσο και το φαράγγι γραντ κάνυον" σκέφτεται ο Simos-boss
"Και πρόσφερε τόσα πολλά στο νομικό πολιτισμό της Santa Friday" συνεχίζει A-BOUR
"….φαίνεται πως το αξιολόγησε αυτό ο σερίφης γι αυτό άδειασε πάνω του όλο το μύλο του Colt PeaceMaker" σχολιάζει από μέσα του ο Simos-Boss, ενώ η πιεση του ανεβαίνει επικίνδυνα και το χρώμα του προσώπου του γίνεται κόκκινο, ίδιο με της E-BOUR
" Και μας άφησε τεράστια παρακαταθήκη" συνεχίζει η E-BOUR
O Simos-Boss βλέπει να περνάνε μπροστά του σαν ταινια οι περιπέτειες των τελευταίων μηνών:
"… ναι, ένα απόσπασμα να μας κυνηγάει όλους για την κλοπή μέσα από το ράντσο της Santa Friday. Πρώτο πρώτο φάγαν στο Κολοράντο τον κινέζο Κιου-Λινγκ, υπεύθυνο για τις εισαγωγές του Κολοράντο, μόλις μυρίστηκαν τις μπουγάδες που έκανε με την Santa Friday: στεγνό καθάρισμα και κατευθείαν στα υπόγεια ορυχεία- εκεί το λένε διαδίκτυο.
Τούχε πασάρει την εγγύηση ο Billie Oldie και αυτός πλήρωσε τον Conto-Mini και την ακαταμάχητη DUM-DUM. Μόνο που δεν κατάλαβε ο κουτοπόνηρος κινέζος ότι ο Billie Oldie ήταν ιδιοφυία στα μαγειρέματα και τις μπουγάδες και η εγγύηση ήταν άκυρη, αφού δεν είχε περάσει από το συμβούλιο της Santa Friday.
Και μετά όταν έληξε το συμβόλαιο παράδοσης γελαδιών το Σεπτέμβρη, αυτός ο Κιου-Λινγκ εξακολουθούσε να πληρώνει τον Conto-Mini για γελάδια που δεν ήταν δικά του."
Και μετά από ένα σύντομο διάλλειμμα περισυλλογής, όπως ακριβώς απαιτείται στις ταινίες για Oscar, ο Simos-Boss συνέχισε τον συλλογισμό του.
"Αχ, ο μακαρίτης, όλο φαεινές ιδέες ήταν: πρώτα είχε την φαεινή ιδέα να εκδώσει την Εγγύση της Simos&Simos=Εγγύηση υπέρ του Conto-Mini, και αντί το Κολοράντο να πληρώνει εμάς για τις γελάδες που στέλνουμε, πληρώνει αλλο Ραντσο, το ALPHA-Ranch του Conto-Mini.
Και εισπράττει ακόμα και τώρα ο Conto-Mini το νόμισμα του Κολοράντο το πήρε ο Διοικητης του ALPHA-Ράντσο, Conto-Mini και το νόμισμα του Καναδά η Πρασινομάτα με την φαρδειά περιφέρεια, η DUM-DUM, η οποία αφού οδήγησε το ράντσο της στη Νέα Υερσέη σε πτώχευση και τον τραγουδιστή σύζυγο της σε αφωνία, βρήκε νέο Πακιστανό παρακαλώ σύντροφο στο Astoria, Queens Village.

Και μετά είχε την δεύτερη, φαεινή ιδέα o μακαρίτης, αντι να καταγγείλουμε την κλοπή των γελαδιών στο Σερίφη, να πάρουμε μια απόφαση στο Συμβούλιο του Ράντσου ότι εμείς είχαμε δήθεν δώσει στον κλέφτη τα γελάδια και ότι θα μας τα επέστρεφε χωρίς να κρατήσει οποιαδήποτε προμήθεια… Και να ζητήσουμε πισω το νόμισμα απο τον Conto-Mini και τη DUM-DUM και όλα θα γίνουν μέλι γάλα.

Μόνο που δεν υπολόγισε τον αδιάφθορο σερίφη Pep-O-Ni

-----------------
Μας πήρε χαμπάρι ο Σερίφης, μας πήραν χαμπάρι μέχρι και στο Κολοράντο, σκέφτηκε ο George Mourout του MAXIM-Ranch.
Με κατεβασμένο το κεφάλι πήγε στον SAM-ANTONIO-RAS και του είπε:

Αρχηγέ, ήταν τραγικό λάθος που πήραμε τις αρμοδιότητες του ράντσου της Santa Friday από τον STAM-AT-IN και τις δώσαμε στον Simos-Big-Boss, αυτός θα μας τινάξει όλους στον αέρα και θα χάσουμε και το ράντσο και τα ορυχεία. Μαθαίνω ότι o Pep-O-Ni βγάζει ένταλμα και για το δικό του το κεφάλι, γιατί λέει ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Επιδεικνύοντας τις πλοηγικές του ικανότητες που κρατάνε ακόμα το ποταμόπλοιο στην μέση του Μισσισίπι, παρ ότι η μηχανή αγκομαχει, o SAM-ANTONIO-RAS πήρε την ιστορική αποφαση:
" οι περιπέτειες της Santa Friday ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, George. Πες στον Simo -ανάθεμα την μαύρη ώρα που τον έκανα- big-boss να ετοιμάσει τη σέλα του να μαζέψει το χαρέμι του απο την Santa Friday. Μόλις ο Benny-Zel τελείωσει με το congress του, του κόβεις one-way-ticket για τη γέφυρα με τα τρελλά νερά και από κει με το άλογο του για την EAST-I-AIA να μαζεύει σύκα και μούσμουλα
Και στείλε μήνυμα στον Σερίφη Pep-O-Ni ότι έχει το ελεύθερο να κάνει όσες συλλήψεις πρέπει

------

Στην είσοδο της Santa Friday ο αέρας έχει μισοσκίσει την φωτογραφία του Billie Oldie με την υπογραφή του Σερίφη και τα μεγάλα γράμματα: Wanted Dead or Alive: ----
Ηταν ασυμβίβαστος, ανυποχώρητος, είπε και και Τζώνυ Κλουζώ, με ένα δάκρυ να φαίνεται στην άκρη των ματιών του. Δεν θα άφηνε ποτέ τον σερίφη να τον συλλάβει ζωντανό.
Keywords
Τυχαία Θέματα