Otan to ''λουκετο'' του σδοε μετατρεπεται σε φιασκο...

15:07 5/8/2013 - Πηγή: Fimotro
Σε φιάσκο εξελίχθηκε η απόφαση για το 48ωρο σφράγισμα του κέντρου διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ...
καθώς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αγνόησαν επιδεικτικά την εντολή του ΣΔΟΕ και χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό εμπόδιο από τις αστυνομικές αρχές, το άνοιξαν κανονικά το βράδυ του Σαββάτου.
Μία μέρα πριν, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ εντόπισε πλήθος φορολογικών παραβάσεων στο κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να τεθεί σε εφαρμογή
το άρθρο 13 του Ν.2523/97 και να διαταχθεί το σφράγισμα του μαγαζιού για τις επόμενες 48 ώρες.
Παρά την απόφαση όμως, το κέντρο λειτούργησε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου. Την ευθύνη για την τήρηση του νόμου είχε το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας, ο διοικητής του οποίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Για το θέμα ειδοποιήθηκε εισαγγελέας και τελικά δύο υπεύθυνοι του κέντρου συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ αποφασίστηκε να σφραγιστεί το μαγαζί για άλλες 48 ώρες.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος και την κόρη του ιδιοκτήτη (σ.σ. ο οποίος αναζητείται). Αμφότεροι οδηγούνται εντός της ημέρας στην εισαγγελία Πολυγύρου Χαλκιδικής. Εξετάζεται επίσης αν ευσταθούν οι πληροφορίες ότι το κέντρο λειτουργούσε χωρίς άδεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα