Otan meγαλωσω θελω να γινω πολιτικος τσοπανης και να φτασω τη νδ στο 3%!

13:56 1/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Από την παρέα συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά, Λαζαρίδη-Μπούρα-Μουρούτη-Σταμάτη-Πτωχού-Παπασταύρου, που κυβέρνησαν τη ΝΔ και την Ελλάδα την...
κρίσιμη περίοδο που η χώρα χρειαζόταν συναινέσεις, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι σαφώς η προσωπικότητα, που έχει δεχθεί τα περισσότερα βέλη για τις ακραίες απόψεις του, που μετουσιώθηκαν σε πολιτικό λόγο του αρχηγού του, τον οποίο υπηρετεί πιστά δεκαετίες τώρα.

Ο
Χρύσανθος Λαζαρίδης, είναι η επιτομή του ετερόφωτου. Περσόνα που «ζει» και αναπνέει για τον Αντώνη Σαμαρά και εξ’ αιτίας του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν έχει αξία να σχολιαστεί σε επιμέρους ενότητες το «τίποτα» που παρέθεσε κατά τη χτεσινή του παρουσία στο ΣΚΑΙ και τον Τάκη Χατζή. Έγινε από όλα σχεδόν τα μέσα. Ειδικά το διαδίκτυο γονάτισε από το χλευασμό στο πρόσωπό του.

Σημασία έχει όμως να τονιστεί πως αυτός και κάτι άλλοι, με ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά, διέλυσαν το μεσαίο χώρο, με αποκορύφωμα την πολιτική συρρίκνωση πρώτα του ΠΑΣΟΚ και ύστερα της ΝΔ. Αφορμή, η θεωρία των άκρων και άλλες απίστευτες ψυχαναγκαστικές ανωμαλίες που τελικά έγιναν πράξη και διέλυσαν το κεντρώο πρόσημο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ως διορισμένος ειδικός σύμβουλος στη Βουλή του Αντώνη Σαμαρά και πρώην βουλευτής επικρατείας του ιδίου κόμματος, υπερασπίζεται τον εργοδότη του, χαρακτηρίζοντάς τον ως χρυσή «εφεδρεία» για τη χώρα. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, χωρίς ίχνος ταπεινότητας, με περίσσιο θράσος και αλαζονεία. Συστατικά που αρμόζουν σε ένα πολιτικό τσοπάνη που πιστεύει πως οι Έλληνες πολίτες είναι πρόβατα και πως θα περιμένουν τη δικαίωση του γερασμένου Αντώνη Σαμαρά.

Αυτά τα ίδια συστατικά που έφτασαν την ΝΔ στο 15% και όσο εμφανίζονται οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στην τηλεόραση θα φτάσουν πολύ σύντομα στο 3%!
Keywords
Τυχαία Θέματα