O xamenoς του σαββατοκυριακου...

00:15 29/9/2013 - Πηγή: Fimotro
ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FIMOTRO ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...
Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τον Αλέξη το Σαββατοκύριακο. Μπορεί διαδικτυακά η ΝΔ να στηρίζεται σε φελλούς, το Fimotro, όμως, που το παρακολουθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει να του κάνει...
τρεις παρατηρήσεις :
1. Ποτέ ένας πολιτικός αρχηγός που εμφανίζεται ως εν δυνάμει πρωθυπουργός δεν παραχωρεί συνεντεύξεις κονσέρβα
γιατί δεν ξέρει τι θα συμβεί. Η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του σήμερα στον Αυτιά πήγε χαμένη. Δεν έπαιξε ούτε η μισή! Του έκατσε η πληροφορία της Μάνδρου και το τσουνάμι των ειδήσεων για την Χρυσή Αυγή που ακολούθησαν όλη την ημέρα.
2. Το προνομιακό του πεδίο δεν είναι η σύγκρουση με την ακροδεξιά. Εάν θέλει να γίνει πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει τον λεγόμενο μεσαίο χώρο. Για να γίνει το 27%, τουλάχιστον 40% θα πρέπει να κερδίσει τους αναποφάσιστους και τους μετριοπαθείς απογοητευμένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μόνο με τους αριστερούς έχει οροφή. Δεν πρόκειται να περάσει το 27% ότι και να υποσχεθεί προεκλογικά.
3. Ας ανοίξει λίγο τους συνομιλητές του στα ΜΜΕ και πιο δεξιά. Οι περισσότεροι που είναι δίπλα του και τον υποστηρίζουν Μηντιακά είναι καμμένα χαρτιά. Και εάν δεν είναι καμμένα χαρτιά, δεν έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία. Πρωθυπουργός με γραφικούς υποστηρικτές δεν έγινε κανείς.
Θα επανέλθουμε...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα