O τσιπρας ζητα ντιμπεϊτ - ο σαμαρας θα τολμησει να παει;

00:50 2/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ
Όχι ένα, δυο ολόκληρα πολιτικά ντιμπέιτ, ένα μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλεξη Τσίπρα, κι ένα με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς μαθαίνουμε ότι...
θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει να άρει τΟ «εμπάργκο» στον Άδωνι Γεωργιάδη και τα στελέχη του να μετέχουν κανονικά σε εκπομπές μαζί του.

«Αν η ΝΔ επιλέγει να εκπροσωπείται απο τον Άδωνι Γεωργιάδη ας αναλάβει η ίδια την ευθύνη» λένε χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου συμπληρώνοντας ότι, σε προεκλογική περίοδο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπαρατίθενται με εκείνα της ΝΔ αναδεικνύοντας τις δεσμεύσεις Σαμαρά για νέα μέτρα.
Την ίδια ώρα, η Κουμουνδούρου για εντείνει τη πίεση στον Αντώνη Σαμαρά (που έχει δείξει στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις ότι δεν θέλει να αντιπαρατεθεί ενώπιος-ενωπίω με τον Αλέξη Τσίπρα) επιλέγει να ζητήσει επισήμως δύο ντιμπέιτ, κάτι που - κατά τα φαινόμενα - θα αρνηθεί το επιτελείο Σαμαρά.
Όσο για την προεκλογική ρητορική, με μια καμπάνια που θα βασίζεται στο τρίπτυχο «Ελπίδα-Αξιοπρέπεια-Δικαιοσύνη» η Κουμουνδούρου θα επιχειρήσει να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του φόβου που επιχειρεί να επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία.
Keywords
Τυχαία Θέματα