O πρετεντερης, ο "παγκοσμιοσ" τσιπρας, ο ουγγαρεζος και το fimotro!

14:53 16/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το : enimerosi24.gr)
Πάντως αυτός ο Καμμένος κάθε φορά που ανεμοστροβιλίζεται να κάνει δηλώσεις, είναι σαν να τον έχουν σηκώσει άρον άρον από την τραπεζαρία με τα κοψίδια! Τόσος...
ιδρώτας στο face του, Jesus Christ ένας άνθρωπος να τον στεγνώσει ντε! Καλά ο Τέρενς
τι κάνει; Δεν κρατά κάνα μπουρνούζι να τον σουλουπώνει;!
15 Μαΐου 2012 σημειώστε τη μέρα!
Και τώρα βαστάτε, βαστάτε! Ακολουθεί πρωτόγνωρο! Απιστεύτου! Εντυπωσιακότατο! Το ποιο; Ότι ακούστηκε το fimotro στο Mega channel! Το εκσφενδόνισε ο presenter Ουγγαρέζος today, δίνοντας στο μπλογκ τα συχαρίκια για τον έξυπνο τίτλο του για τον Ολυμπιακό, «Δεν θα το έπαιρνε με καμία κυβέρνηση και τελικά το πήρε με καμία κυβέρνηση!!!»…
Μωρέ να το συμπληρώσουμε! Δεν θα ακουγόταν το fimotro στον αέρα του Mega με καμία κυβέρνηση και τελικά ακούστηκε με καμία κυβέρνηση!Υ.Γ. Πάντως μιας και ο λόγος το έφερε, να το καταθέσουμε! Ο παραπάνω τίτλος για τον Ολυμπιακό, που έγραψε το fimotro, μαζί με τον «Η μόνη γυναίκα που πλήρωσε τον Τόλη!» (για την Γκερέκου, όταν ήρθε στο φως η φοροδιαφυγή του Βοσκόπουλου) είναι από τις δύο πιο κορυφαίες ατάκες ever που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια και φέρουν την υπογραφή του Παπαγιάννη! Φόβος και τρόμος του έχει γίνει!
Ο εφιάλτης του! Ο λόγος για τον John Πρετεντέρη και τον president του ΣΥΡΙΖΑ! Έγραψε ο journalist χθες στην «Ανατροπή»! Εκεί που διάβαζε συγκεκριμένη στιχομυθία από τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που την βρήκε χιουμοριστική, μπερδεύτηκε και αντί για παγκόσμιος πόλεμος μπουμπούνισε… «παγκόσμιος Τσίπρας»!
Για να κάνετε understood τον τρόμο του με τον politician! Σκιάζεται ότι θα εξαπλωθεί στην υφήλιο!Ντόιν!
Ο οποίος Πρετεντέρης, πέταξε και άλλο ωραίο χθες στην εκπομπή! Κάπου εκεί που είχε ανάψει η κουβέντα με τους καλεσμένους του, καταθέτει τον προβληματισμό του λέγοντας, «Ο μεν κ. Δραγασάκης του οποίου διάβασα προσεχτικά τη συνέντευξη του χθες στο ΒΗΜΑ…» και συμπληρώνει στο καπάκι, «άλλωστε θα το διάβαζα, στο ΒΗΜΑ ήτανε…»
Ατάκα γρίφος ο ποιητής! Τι εννοούσε άραγε!Άχτι είχαμε να το σχολιάσουμε
Άσχετο, αλλά με την ευκαιρία της χθεσινοβραδινής εμφάνισης του στο «Όλα 12». Το κουλό με την περίπτωση του ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη δεν είναι ότι απολύθηκε μετά από 20 χρόνια από το Mega, αλλά… το ότι τον είχαν τόσα years! Καλέ what the fuck! Από το ’93 στο megalicious channel, ούτε δημόσιο να ήτανε!
Keywords
Τυχαία Θέματα