O πανος παναγιωτοπουλος στηριζει τον τζιτζικωστα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει με δημόσια δήλωση που διένειμε πριν από λίγο ο Π. Παναγιωτόπουλος. Δημοσιεύουμε ολόκληρη τη δήλωσή του : "οι εκλογές της επομένης Κυριακής δεν είναι «εσωτερική υπόθεση» της ΝΔ...

Από την εκλογική κάλπη θα κριθεί το ποιος θα είναι ο επόμενος Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πιθανότατα, ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Κατά
συνέπεια, όσοι αγωνιούμε για τις τύχες της χώρας και πιστεύουμε στις αρχές του αστικού φιλελευθερισμού και στις δημοκρατικές συντηρητικές αξίες της ανοιχτής ευρωπαϊκής κοινωνίας, οφείλουμε να ψηφίσουμε και να κάνουμε με υπεύθυνο τρόπο, ως πολίτες, τη σωστή επιλογή.
Επειδή συνηθίζω να εκτίθεμαι για τις απόψεις μου και να παίρνω το όποιο κόστος συνεπάγεται αυτό (το έκανα άλλωστε από τους πρώτους και τον Νοέμβριο του 2009 κατά την τότε εκλογή Αρχηγού της ΝΔ), απευθύνομαι στους συμπολίτες μου και τους ζητώ να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Σέβομαι απόλυτα και τους τρείς άλλους υποψήφιους Αρχηγούς. Είναι καθήκον μου όμως να υπογραμμίσω με έμφαση ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας:
• Εκπροσωπεί την πραγματική ανανέωση στην ηγεσία της Παράταξης.
• Μπορεί να αποκαταστήσει και να εγγυηθεί με αποτελεσματικό τρόπο την ενότητα της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.
• Επαναφέρει τη ΝΔ στις θεμελιακές της αξίες όπως τις καθόρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνδυάζοντας την πίστη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στην οικονομία της αγοράς με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής υπέρ των αδυνάτων. Κρατώντας ευδιάκριτη απόσταση από τις νεοφιλελεύθερες ακρότητες, αλλά και από τους λαϊκισμούς.
• Ενισχύει τον πατριωτικό χαρακτήρα της Κεντροδεξιάς, δίνοντάς του σύγχρονο περιεχόμενο και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, μακριά από ακροδεξιές κορώνες και εθνικιστικές υστερίες.
Για όλα αυτά- και για πολλά άλλα ακόμη- η υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας προσφέρει πραγματική προοπτική νίκης στη ΝΔ και στην ευρύτερη Κεντροδεξιά Παράταξη στο άμεσο μέλλον, ανατρέποντας τους σημερινούς αρνητικούς συσχετισμούς.
Τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, που συνέβησαν στη γαλλική πρωτεύουσα και συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο, προσθέτουν ένα ακόμη βαρομετρικό χαμηλό στον ήδη βεβαρημένο από την οικονομική και κοινωνική κρίση, πολιτικό ορίζοντα της χώρας μας.
Γι’αυτό και επιβάλλονται σε όλους μας πολιτικές και προσωπικές επιλογές, που θα χαρακτηρίζονται από υψηλή υπευθυνότητα και απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας της παρούσας ιστορικής συγκυρίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα