O λιθουανος οπαδος του... ολυμπιακου!

15:21 22/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Πόσες πιθανότητες θα δίνατε στο μακρινό και παγωμένο Κάουνας να υπάρχει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Ολυμπιακού; Και όμως, υπάρχει! Το όνομά του είναι Αλγκμάντας, ζει και...
αναπνέει για το μπάσκετ και τα τελευταία χρόνια που οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην κορυφή της Ευρώπης, τον έχουν… αναγκάσει να τους υποστηρίζει.
Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας
Ο πενηντάρης Λιθουανός, όποτε ο Ολυμπιακός παίζει με την Ζαλγκίρις, περιμένει τους παίκτες στο αεροδρόμιο ή το γήπεδο, φορώντας κασκόλ των «ερυθρόλευκων»
και τους ζητάει αυτόγραφα και φωτογραφίες. Έτσι και αυτή τη φορά, οργανωμένος όπως πάντα, είχε εκτυπώσει τις φωτογραφίες όλων των παικτών σε χαρτί, όλων των προπονητών και των μελών της διοίκησης και τους καλούσε να υπογράψουν δίπλα στη φωτογραφία. Παράλληλα ζητούσε να τους αποθανατίσει και το χαμόγελο της ικανοποίησής του, έφτανε μέχρι τα… αυτιά.

Φέτος, προχώρησε μάλιστα ακόμα περισσότερο, αφού έχοντας βελτιώσει σημαντικά τα αγγλικά του, ζήτησε υπογραφές και φωτογραφίες και από τους δημοσιογράφους, λέγοντάς με περίσσιο… θάρρος πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι το μοναδικό που δεν υποστηρίζει την Ζαλγκίρις, αλλά την ελληνική ομάδα…

Πηγή : sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα