O aρβανιτης και η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι...

12:29 6/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Επιβλέπων"Αγαπητό Fimotro,Διάβασα με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάληψη της διέυθυνσης του κομματικού ραδιοφώνου «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», από τον πρόσφατα αποπεμφθέντα από την ΕΡΤ, δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη. Διαπίστωσα...
δε γιά μία εισέτι φορά ότι, αφενός όποιος έχει μαχαίρι τρώει πεπόνι και αφετέρου ότι τα γράμματια ξεπλήρώνονται πάραυτα.
Η πορεία όμως του υπερτιμημένου δημοσιογράφου άλλα δείχνει.
Την δεκαετία του ΄90 ο εν λόγω
κύριος εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 9,61, από όπου αποπέμφθηκε, κακήν –κακώς.
Στην συνέχεια «αξιοκρατικά» προσλήφθηκε στην ΕΡΤ του Σημίτη, παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή 6-7 στην τηλεόραση. Κι από εκεί όμως αποπέμφθηκε γρήγορα.
Επόμενος σταθμός το MEGA, στο οποίο οπως δήλωσε τότε ο ίδιος ο Αρβανίτης, τον πήραν λόγω της αριστερής κουλτούρας του και της συμπάθειας που του έδειχναν οι γυναίκες τηλεθεατές. Τελικά ούτε η αριστερή κουλτούρα του, ούτε η προτίμηση των γυναικών τον έσωσαν. Αποπέμφθηκε κι από εκεί ύστερα από 4 μήνες και κάτι.
Στη συνέχεια ο τελεαστέρας έκανε ένα ραδιοφωνικό διάλειμμα στον Sport fm, για να ασχοληθεί λίγο και με την αγαπημένη του ομάδα. Κι αν νομίζετε ότι αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ ή έστω βρε παιδί μου ο ΠΑΟΚ, κάνετε λάθος. Τον Απόλλωνα Αθηνών υποστήριζε.
Αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Γιώργο Παπανδρέου και πάλι «αξιοκρατικά» επιλέχθηκε για να παρουσιάσει την ίδια εκπομπή από την οποία τον είχαν αποπέμψει πριν μερικά χρόνια από την ΕΡΤ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποπεμφθεί κι από εκεί, αφού προηγουμένως είχε αφήσει το στίγμα του, το αριστερό.
Τώρα του ευχόμαστε να στεριώσει ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και ανα αναδείξει επιτέλους το πολύπλευρο ταλέντο του.
Καλή επιτυχία να πούμε ή καλή αποπομπή;
Keywords
Τυχαία Θέματα