Nikoς ανδρουλακης : η καμπανια σαμαρα μυριζει ναφθαλινη

13:02 17/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Βλέπουμε τον κ. Σαμαρά να κάνει μια προεκλογική καμπάνια που...
μυρίζει ναφθαλίνη λες
και βγήκε από τη δεκαετία του ΄50 και του ΄60. Να εμφανίζεται μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι και να ταυτίζει επί της ουσίας το θέμα της τρομοκρατίας με το θέμα της ιθαγένειας. Τον είδαμε προχθές να κάνει επίκληση στο θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων με ένα τρόπο τον οποίο θεωρώ πολύ ξεπερασμένο για τα σημερινά δεδομένα», επισήμανε.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «συνεχίζει να σκίζει τα μνημόνια και να κάνει ακατάσχετη παροχολογία. Αν τώρα μετά από αυτά που τάζει δεν κλείνει ο προϋπολογισμός, θα ακούσει τις συμβουλές της κυρίας Ραχήλ Μακρή και θα τυπώσει μερικά δις ευρώ για να μην έχουμε ελλείμματα», είπε.

Σε ερώτηση για το χρέος παρατήρησε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι συζητούν για το ελληνικό χρέος διότι η χώρα μέσα από μια εθνική προσπάθεια κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα. «Εύχομαι μετά τις εκλογές να υπάρχει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή μια εθνική διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα συνεχίσει την προσπάθεια προς όφελος της Ελλάδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως λέει ότι "τώρα εμείς θα ανοίξουμε το ζήτημα της διαπραγμάτευσης του χρέους". Ποια είναι όμως η πολιτική βάση που δίνει τη δυνατότητα αυτή; Τα δημοσιονομικά αποτελέσματα που πετύχαμε, τα οποία όμως δεν τα ψήφισαν. Δηλαδή προσπαθούν να αξιοποιήσουν όλη την προσπάθεια που έχει γίνει, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη σταματήσουν», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα