Nea συγκεντρωση σε εξελιξη στην ερτ αυτη την ωρα...

18:45 12/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Πλήθος κόσμου παραμένει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ νέο κάλεσμα για συγκέντρωση στις 18:00 στο ραδιομέγαρο απευθύνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΣΗΕΑ.
Εκτός από τους εργαζόμενους στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, οι περισσότεροι από τους οποίους διανυκτέρευσαν μέσα στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής, ...
από το πρωί, και παρά τη βροχή, συρρέουν στην ΕΡΤ
πολίτες κάθε ηλικίας, θέλοντας να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους, αλλά και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

Προς το παρόν, και τα δύο ρεύματα στη Λεωφόρο Μεσογείων είναι ανοικτά, ωστόσο, η κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου διεξάγεται με δυσκολίες, καθώς συνεχώς συρρέει κόσμος στο ραδιομέγαρο, ενώ την κυκλοφορία των οχημάτων δυσκόλεψε και η βροχή που έπεσε νωρίτερα.

Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συναυλία από τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρο, αλλά και συνέντευξη Τύπου της ΕΣΗΕΑ προς τους ξένους ανταποκριτές για το ζήτημα της ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και στις κατά τόπους ΕΡΑ, ανά την Ελλάδα, όπου πλήθος κόσμου εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων.

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην ΕΡΤ συναντήθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στην Ιπποκράτους, ενώ το πρωί είδαν και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν τη διενέργεια πανεργατικού συλλαλητηρίου αύριο, Πέμπτη, στις 11:00, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη λεωφόρο Μεσογείων. Ήδη, οι δύο συνδικαλιστικές ενώσεις έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το λουκέτο στην ΕΡΤ.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα