Na επεμβει τωρα ο εισαγγελεασ!

Από το : ergazomenoialter
Ζήλεψε τον… Όμηρο ο μεγαλομέτοχος του ALTER και συνέγραψε με πάθος την δική του… «Κουριάδα», για να αποδείξει (;) ότι αυτός πλήρωνε συνεπέστατα στα 11 χρόνια λειτουργίας του σταθμού και όλοι οι άλλοι –μεταξύ αυτών και οι…
εργαζόμενοι- «τσέπωναν»!

Αρχικά, λοιπόν, απαντάμε:

Είναι τουλάχιστον ανήθικη η έκφραση «οι εργαζόμενοι τσέπωσαν», όταν αναφέρεται σε νόμιμα προσληφθέντες υπαλλήλους ανεξαρτήτως ειδικότητας, που παρήγαγαν έργο και γι’ αυτό αμείβονταν με συμφωνημένη αμοιβή.
Είναι οι ίδιοι
εργαζόμενοι που εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο έχουν «τσεπώσει» -κατά τον κ Κουρή- τρεις ως τρεισήμισι μισθούς και τα παιδιά τους πέρασαν τα Χριστούγεννα νηστικά!
Όταν ο μεγαλομέτοχος κάνει την «σούμα» (σε… δραχμές για να φαίνονται μεγαλύτερα τα ποσά!) ξεχνάει ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να εργάζονται στο ALTER 650 άνθρωποι, αλλά στα 11 χρόνια της λειτουργίας του σταθμού πέρασαν… χιλιάδες εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους αποζημιώθηκαν όταν αποχώρησαν.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ:

Από πότε οι ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ μιας εταιρείας (φόροι, ΙΚΑ, μισθοδοσίες κλπ) θεωρούνται… «τσέπωμα»;
Πόσο «αστρονομικές» μπορεί να θεωρούνται οι συνολικές αμοιβές ύψους 15.288.587 ευρώ για 650 (και παραπάνω) εργαζόμενους για τους 14 μισθούς του 2010; Μια απλή διαίρεση είναι αρκετή!

Στο αν κάποιοι «έτρωγαν με χρυσά κουτάλια», απαντάμε:

Σίγουρα αυτό δεν αφορά το σύνολο των εργαζομένων, που αμείβονταν με όσα προβλέπει η σύμβασή τους και σε πολλές περιπτώσεις με λιγότερα, καθώς κάποιοι φρόντιζαν να εμφανίζουν μέρος των μισθών τους ως «εταιρικές παροχές» που ποτέ δεν αυξάνονταν!
Τους μισθούς «ως 120.000 ευρώ το μήνα» -αν υπήρξαν- δεν τους έδιναν οι εργαζόμενοι, αλλά η ίδια η εταιρεία υπό την διαχείριση του Κ. Γιαννίκου. Αν διαφωνούσε με αυτά τα ποσά ο κ Κουρής, θα έθετε θέμα στη Γ.Σ. των μετόχων ή στο ΔΣ της εταιρείας. Όχι μόνο δεν το έκανε ποτέ, όμως, αλλά αντίθετα συναινούσε.

ΡΩΤΑΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ:

Ο ίδιος δεν αναφέρει στα στοιχεία που παραθέτει ότι οι «αμοιβές συνεργατών προγράμματος» ξεπέρασαν τα 38 εκ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια; Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν τόσο χρήμα χωρίς σύμβαση εργασίας με το κανάλι; Ας πει ο κ Κουρής τα ονόματα…
Πού και σε ποιους έδωσε η οικογένεια Κουρή 10 εκ. ευρώ κατά την διάρκεια του τελευταίου 12μηνου, όπως ισχυρίζεται; ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, πάντως, που παραμένουν απλήρωτοι!

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…

… για να δούμε αν οι εργαζόμενοι «τσέπωναν» ή όχι, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τα εκκαθαριστικά τα οποία η ίδια η εταιρεία εξέδιδε, από τις φορολογικές τους δηλώσεις και –όσον αφορά τους δημοσιογράφους- από τις δηλώσεις πόθεν έσχες
… για να δούμε αν «τα λαμόγια του καναλιού παρέα με πολλές διαφημιστικές εταιρείες λεηλάτησαν τον σταθμό» (βάσει του κ. Κουρή) και κυρίως ΠΟΙΑ ήταν αυτά!
… για να διαπιστώσουμε αν ο ισχυρισμός της οικογένειας Κουρή ότι «δεν φέρει καμία α
Keywords
Τυχαία Θέματα