Mikρη η προσελευση των δικηγορων στις καλπες...

20:07 2/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί μεθαύριο Τρίτη, 4 Μαρτίου όπου αναμένεται η προσέλευση του κυρίου όγκου του δικηγορικού εκλογικού σώματος...
Οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών άνοιξαν στις 7 π.μ. και θα κλείσουν στις 7 μ.μ.

Η εκλογική μάχη στον πρώτο επιστημονικό σύλλογο της χώρας διεξάγεται μεταξύ του νυν προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου και του Βασίλη Αλεξανδρή.

Παράλληλα, οι εκλογές
διεξάγονται σε δέκα ακόμα δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, ενώ η εκλογική διαδικασία θα συνεχισθεί (εκτός του ΔΣΑ) την ερχόμενη Τρίτη και στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, εκλογική αναμέτρηση διεξάγεται και στους εξής δέκα Δικηγορικούς Συλλόγους: Θεσσαλονίκης, μεταξύ των Νικόλαου Βαλεργάκη και Γιάννας Παναγοπούλου, Πειραιά, μεταξύ των Γεωργίου Σταματογιάννη και Ιωάννη Καρδαρά, Αιγίου, μεταξύ των Γεωργίου Μπέσκου και Γεωργίου Ρούσσου, Άρτας, μεταξύ των Δημήτρη Τσίρκα και Βασιλείου Μπαλάσκα,
Βέρροιας, μεταξύ των Δημητρίου Ζυγουλιανού και Φίλιππου Γιαννούλη, Λαμίας, μεταξύ των Γεωργίου Δούμα και Αθανασίου Μακρυγιάννη, Μεσολογγίου, μεταξύ των Μάριου Παπαθεοδώρου και Σπυρίδωνα Τάμπα, Ναυπλίου, μεταξύ των Νικόλαου Καρούζου και Δημήτριου Ορφανού, Πατρών, μεταξύ των Νικόλαου Παπάκου και Κωνσταντίνου Καραγεώργου και Χανίων, μεταξύ των Ιωάννη Δασκαλάκη και Ευτύχη Μαυρογένη.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι «εξελίσσεται από το πρωί ομαλά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, η οποία θα συνεχιστεί και την Τρίτη, 4 Μαρτίου».

Ο κ. Αδαμόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε: «Οι εκλογές είναι μια βαθιά συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία, από την οποία η δικηγορική κοινότητα θα εξέλθει ενωμένη και ισχυρή, με αισιοδοξία και δυναμική που θα της επιτρέψουν να ανταποκριθεί στις προκλήσεις».

Και προσέθεσε ο κ. Αδαμόπουλος: «Με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας, θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί το αύριο της ελληνικής δικηγορίας».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα