Magic bus

00:47 8/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
την ώρα που ο πρόεδρος Σαμαράς έκανε βόλτες με το ''magic bus'' του Ψωμιάδη (πόσο πιο χαμηλά;),δηλώνοντας στους Μακεδόνες ότι ''έχετε...
πολύ καλό περιφερειάρχη'', γράφοντας έτσι στα παλιά του τα παπούτσια δικαστικές αποφάσεις που λένε το αντίθετο,την ίδια ώρα στην Αθήνα ένα χαστούκι ήρθε να τινάξει τα πάντα στον αέρα!!

Όλες
οι μετρήσεις πάνε περίπατο και η ατζέντα αποκτά διαφορετικό περιεχόμενο!!Μόνο που με τον πρόεδρο Σαμαρά συνοδηγό τού Ζορρό της Μακεδονίας και τους επιτελείς απέξω να αποθανατίζουν,δόθηκε άπλετος χώρος και χρόνος στην Αριστερά να παίξει μπάλα μόνη της,εμφανιζόμενη ως το απόλυτο θύμα των Χρυσαυγιτών.Βλέπετε ο άφωνος κι ακούνητος Πάκης δε θεώρησε καλό όχι μόνο να κάνει κάτι,αλλά ούτε και να πει την ώρα που έκαιγαν τα γεγονότα.

Σε μία οριακή αναμέτρηση,κάποια απρόσμενα γεγονότα,μπορούν να επιδράσουν πολλαπλασιαστικά στην εύθραυστη ψυχολογία των ψηφοφόρων.Εκεί είναι που καλούνται τα εκλογικά επιτελεία, που δικαιολογούν το μισθό τους,να βάλουν το χέρι τους και να πάρουν το μπόνους του αστάθμητου παράγοντα.

Σήμερα είδαμε το αριστερό επιτελείο πιο έτοιμο να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.Οι μετρήσεις θα δείξουν πόσο άξιζε σε ποσοστά το χαστούκι του Κασιδιάρη.

Ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα