Kontρα βαρουφακη - μουρουτη στο twitter...

14:15 19/2/2015 - Πηγή: Fimotro
«Φωτιά» πήρε η συζήτηση στο twitter μεταξύ Γιώργου Μουρούρη, Γιάνη Βαρουφάκη και Αδωνι Γεωργιάδη μετά ...
από ανάρτηση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης... μέσω e-mail.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών ότι «η συμφωνία με τους εταίρους σμιλεύεται μέρα – μέρα και email – email».

Έτσι, λίγο μετά την εκλογή του
νέου προέδρου της Δημοκρατίας ο Γ. Μουρούτης, λάτρης των social media, θύμισε μέσω twitter την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά ότι «μια χώρα δεν κυβερνιέται μέσω e-mail.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον υπ. Οικονομικών ο οποίος ανέφερε: «Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου”.

«Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι...», συνέχισε ο Γ. Μουρούτης, ενώ βλέποντας οτι ο υπ. Οικονομικών δεν απαντά, έκλεισε την «διαδικτυακή κόντρα» λέγοντας: «καλή επιτυχία για το καλό της Πατρίδας».

Στην «συζήτηση» μπήκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας στον Γιάνη Βαρουφάκη: «Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την “σκληρή” διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα