Kaλεσμα τσιπρα για καταψηφιση του πολυνομοσχεδιου...

17:53 23/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί τις ενδοκυβερνητικές τριβές...
για το γάλα.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές να συνταχθούν με το λαό και όχι με το μνημόνιο, τονίζοντας ότι προέχει το συμφέρον του λαού και ότι
το κόμμα του θα καλωσορίσει τις διαφοροποιήσεις βουλευτών «χωρίς δεύτερες σκέψεις».

Σε δηλώσεις του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Τσίπρας εκτιμά μάλιστα ότι τα κυβερνητικά κόμματα καταρρέουν και στήνουν σχήματα για να ανακόψουν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι βουλευτές καλούνται να συνταχτούν με τη λαϊκή βούληση και όχι με τις μνημονιακές επιταγές», αναφέρει και προσθέτει ότι αν συνταχτούν με τον λαό και όχι με το μνημόνιο, «εμείς θα το θεωρήσουμε θετικό. Εμείς τις διαφοροποιήσεις θα τις καλωσορίσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις».

Όπως εξηγεί, για το ΣΥΡΙΖΑ πάνω απ΄όλα είναι η προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου και σημειώνει ότι «ούτως ή άλλως τα μέτρα αυτά θα καταψηφιστούν και θα τελειώσουν από τον λαό, στις 25 Μάη».

Όσον αφορά στο πρωτογενές πλεόνασμα, αναφέρει ότι βγήκε μέσα από τη μηχανή του κιμά.

«Κατακρεούργησαν την κοινωνία και τώρα πανηγηρίζουν πάνω στα ερείπα. Κρύβουν από τον ελληνικό λαό και τους βουλευτές τη συμφωνία που έκαναν». λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

Κεδίκογλου: «Για άλλη μια φορά δείχνει το ποιόν του... »
«Ο κ. Τσίπρας καλεί ξανά βουλευτές να αποστατήσουν. Δεν θα του βγει και πάλι, αλλά για άλλη μια φορά δείχνει το ποιόν του...», σχολίασε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα