H xιλαρι εξηγει γιατι αφησε πισω της το σκανδαλο ''μονικα λεβινσκι''...

19:54 4/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί η συνέντευξη της Μόνικα Λεβίνκσι στο Vanity Fair όπου μίλησε για το ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, να έκανε το γύρο του κόσμου και να διαβάστηκε...
από χιλιάδες κόσμου, όμως, η Χίλαρι Κλίντον δεν είχε χρόνο να ξεφυλλίσει το περιοδικό…
Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People
όπου υποστήριξε ότι δε βρήκε ελεύθερο χρόνο για να διαβάσει όσα είπε η Λεβίνσκι.
Παρόλα αυτά, σχετικά με το ροζ σκάνδαλο τόνισε πως «προχώρησε», ότι το άφησε πίσω της, προσθέτοντας ότι όλοι πρέπει να κοιτούν μπροστά.
Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι χαρακτήριζε την Λεβίνσκι «τρελή με μεγάλο ναρκισσισμό», απάντησε διπλωματικά, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα για όσα έγιναν ή δεν έγιναν».
Η Κλίντον, όμως, δε μίλησε μόνο για την ροζ υπόθεση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1990, αλλά και για το πώς ήταν οι ημέρες της αφότου έπαψε να είναι υπουργός Εξωτερικών.
Απαλλαγμένη, λοιπόν, από ευθύνες και έγνοιες, είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τις ντουλάπες της, να κάνει γιόγκα, κολύμβηση και να βλέπει με μανία τα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «House of Cards», στο οποίο ο Κέβιν Σπέισι υποδύεται έναν αδίστακτο πολιτικό που επιχειρεί να ανέλθει στην πολιτική με κάθε τρόπο.
Όσο για την πιθανή υποψηφιότητά της για την προεδρία του 2016, η Κλίντον επέλεξε να μη σχολιάσει τίποτα σχετικό και να τονίσει πως αυτή την περίοδο θέλει να επικεντρωθεί στο γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να μην εκφράσει την ανησυχία της για όσα συμβαίνουν στη χώρα και τον κόσμο, επισημαίνοντας πως τους ερχόμενους μήνες θα σκεφτεί τον πολιτικό ρόλο που πιθανώς θα διαδραματίσει.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα