H realnews της κυριακης...

14:14 19/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Το "συνδικάτο" του εγκλήματος!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση-σοκ για τη μαφία των δουλεμπόρων. Για πρώτη φορά "πέφτει" φως στη...
δράση οργανωμένων συμμοριών που έχουν στείλει πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα. Η έκθεση που αποκαλύπτει η Realnews
αναφέρεται στα "στρατηγεία σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Θεσσαλονίκη και στον Τούρκο μεγαλοεργολάβο που κινεί τα νήματα".

Επίσης αποκαλύπτονται:
- "Οι διαδρομές από το Ιράκ έως την Ειδομένη και ο τζίρος των 6 δισ. ευρώ.
- Το ξέπλυμα μέσω τραπεζικού κυκλώματος σε Μ. Ανατολή, Β. Αφρική και Ινδία και οι σκοτεινές συναλλαγές με το ISIS.
- Τα 24 λιμάνια αναχώρησης, οι διασυνδέσεις με την Ελλάδα και η στάση των τουρκικών Αρχών".

Η Realnews δημοσιεύει επίσης ρεπορτάζ για τον ύποπτο ρόλο Σκοπιανών και Γερμανών στην επιχείρηση της "μεγάλης φυγής" από την Ειδομένη.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: "Η Ευρώπη κινδυνεύει από τους... ηγέτες της!" και το υπογράφει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αγαπητός. Ο Γ. Αγαπητός κάνει λόγο για την "αυτοκαταστροφή της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης" και επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Τα όνειρα και οι προσδοκίες των εμπνευστών-ιδρυτών της ΕΟΚ, δυστυχώς, αγνοήθηκαν από τις ηγεσίες της Ε.Ε." και συνεχίζει: "Είναι ανάγκη οι ηγέτες της Ευρώπης να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να αποφύγουν τον "ιστορικό τους μηδενισμό". Μόνον έτσι θα αποφευχθούν η κατάρρευση-διάλυση της Ε.Ε. και η πυροδότηση αποχώρησης χωρών-μελών".

Ακόμη...

Να ζητήσουν με δημοψήφισμα τη γνώμη του λαού για το προσφυγικό, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Αφού μήτε η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών, μήτε η παραπαίουσα ελληνική πολιτική ηγεσία τολμούν να λάβουν γενναίες αποφάσεις, καθ' ότι σύρονται και εκβιάζονται από την αρπακτική Τουρκία. Η προσφυγική κρίση έφτασε στα μη περαιτέρω, με τους συνεχώς αυξανόμενους πρόσφυγες και μετανάστες να συνιστούν κίνδυνο αλλαγής της εθνικής φυσιογνωμίας, όπως ακριβώς το θέλει η ξενοκρατία. Και όπως πρώτος το σχεδίασε ο ανθέλληνας Χένρι Κίσσιγκερ. Η δόλια πατρίδα βρίσκεται ακόμη μια φορά στο χείλος του γκρεμού. Στο παρελθόν την έσυραν φωτισμένοι ηγέτες με κορυφαίους τον Καποδίστρια, τον Τρικούπη ή τον Βενιζέλο. Σήμερα ΠΟΙΟΣ, έστω και θυσιαζόμενος;

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Πάνος Καμμένος: "Θα καταψηφίσω τον Μουζάλα εάν γίνει πρόταση μομφής" - "Εγώ έχω 9 βουλευτές και όχι 50 που χρειάζονται για να κατατεθεί".

- Ολγα Γεροβασίλη: "Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες, ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να "ράψουν κοστούμια".

- Νικήτας Κακλαμάνης: "Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο".

- "Πόλεμος" στην Τουρκία. Νέα βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

- Υπόθεση Παντελίδη: Το DNA θα λύσει το μυστήριο για το ποιος οδηγούσε το τζιπ".

- Κώστας Φορτούνης: "Μου αρέσει που θέλουν να είμαι ο ηγέτης του Ολυμπιακού".

Και στην "Πράβδα' του Στάθη:
"Τρεις πρόσφυγες πνίγηκαν στον χείμαρρο που τους χώριζε από τη Γη της Επαγγελίας. Χίλιοι διακόσιοι μπήκαν στη FYROM, χίλιοι διακόσιοι δεν γύρισαν στην Ελλάδα, λέει η ελληνική κυβέρνηση. Πού χάθηκαν χίλιες διακόσιες ψυχές; στις χίλιες διακόσιες μπουνιές που τους έριξαν οι Σκοπιανοί, ή στις χίλιες διακόσιες κουτοπονηριές που κάνουμε εμείς;...".

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- "Μου έχει κρεμάσει "κουδούνια" ο Τύπος!". Η μεγάλη έκρηξη της Μαρίας Σολωμού. "Τώρα υπάρχει και η φήμη ότι παίρνουμε ναρκωτικά με τον Μουζουράκη; Θα τον χαλάσω τον μύθο "sex, drugs and rock & roll" και θα πω ότι το natural high είναι το καλύτερο!", λέει στην "R" η ηθοποιός.

- Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης μπορεί να μη σχεδιάζουν άμεσα να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν όμως βρει ο ένας στον άλλο το ιδανικό ταίρι.

- "Η αγάπη είναι το καλύτερο έπαθλο". Η Μικαέλα Φωτιάδη, που κατέκτησε τον τίτλο Miss Europe 2016 στον Λίβανο, έχοντας τη συμπαράσταση του συντρόφου της, Γιάννη Μπορμπόκη, μιλά για τη μεγάλη βραδιά και τα όνειρά της.

- Η φλόγα του πάθους καίει ακόμα. Πυκνώνουν οι συναντήσεις της Ν. Γερμανού και του Μ. Ιωάννου, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση.

- Ερωτικά τρίποντα. Ο μπασκετμπολίστας Μιχάλης Κακιούζης και η βολεϊμπολίστρια Ελενα Κουντουρά ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, χωρίς να κάνουν σχέδια γάμου.

- "Είμαι φαν του έρωτα". Η Δανάη Επιθυμιάδη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", αποκαλύπτεται στην "R".

- Γάμος-εξπρές πριν έρθει ο πελαργός! Ο δημοσιογράφος Β. Λιάτσος και η ραδιοφωνική παραγωγός Ελ. Καρποντίνη θα παντρευτούν σε δύο εβδομάδες, ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Keywords
πρωτοσελιδα, φως, δραση, ελλαδα, θεσσαλονικη, isis, αθηνα, εοκ, δημοψηφισμα 2015, βενιζελος, καμμενος, ολγα, νέα, dna, μυστήριο, τζιπ, ολυμπιακος, fyrom, προσφορες, βομβα mall, drugs, rock, miss, europe, ελενα, συμμετοχή, κακλαμανης, βασιλικος γαμος, τραπεζα της ανατολης, δημοψηφισμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, βουλευτες, μιλα, ελενη, αφρικη, γαμος, γνωμη, εοκ, ηγεσια, ηγετης, ηθοποιος, ινδια, ιρακ, κωνσταντινουπολη, ναρκωτικα, ονειρα, πρωτοσελιδα, σμυρνη, υψος, φλογα, φως, dna, fyrom, αγαπη, αρθρο, εβδομαδες, βραδια, βρισκεται, γινει, δαναη, δυστυχως, δολια, εγινε, ελενα, ευρω, υπαρχει, εκθεση, εκρηξη, ευρωπη, υποθεση, ιωαννου, κυβερνηση, λογο, μαφια, μυστήριο, μπορειτε, νικητας, ολγα, παιδι, ρολο, σειρα, συμμετοχή, σοκ, σχεδια, σολωμου, τζιρος, τουρκια, φουρειρα, φημη, φορα, χρηστος, drugs, europe, ηγετες, ιδανικο, isis, κωστας, κυριακη, μια φορα, miss, rock, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα