H reαlnews aυτης της κυριακης...

14:59 18/4/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές.
Σύμφωνα με το...
ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Η κυβέρνηση λέει "όχι" και ετοιμάζει τροπολογία που θα ματαιώνει τις ήδη θεσμοθετημένες μειώσεις". Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι "οι θεσμοί απαιτούν: Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις - Κατάργηση όλων των ειδικών
καθεστώτων συνταξιοδότησης και αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη για πλήρη σύνταξη και στα 62 για πρόωρη - Να μη δοθεί 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και να μειωθούν οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ".

Η Realnews φιλοξενεί ρεπορτάζ για τη συζήτηση Λαγκάρντ-Βαρουφάκη, στην οποία η διευθύντρια του ΔΝΤ είπε: "Θα ματώσετε προκειμένου να εκταμιευθούν χρήματα".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Είναι η ώρα του πρωθυπουργού!". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η επικίνδυνη πολυγλωσσία των τελευταίων εβδομάδων πρέπει να τερματισθεί αμέσως. Τον λόγο και την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση πρέπει τώρα να πάρει επάνω του ο πρωθυπουργός! Αλλωστε, χειρότερη υφεσιακή πολιτική για την ελληνική οικονομία από την παράταση της σημερινής αβεβαιότητας δεν υπάρχει...".

Ακόμη...

Μόλις και μετά βίας θα έπαιρνε ένα 11 με άριστα το 20 η κυβέρνηση για το πρώτο τρίμηνο της θητείας της, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Και μόνο το ρεζίλεμα της χώρας από ομάδες ψευτοαναρχικών είναι για ένα βαθμό κάτω από τη βάση. Κακή η βαθμολογία και στο θέμα των προσφύγων αλλά ακόμη πιο κακή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές που η κυβέρνηση κατάφερε να τους ενώσει σε σκληρό μπλοκ, έτσι που ή 6η χρεωκοπία ή ένας επώδυνος συμβιβασμός να αναμένονται έως το τέλος Ιουνίου με πρώτο βήμα όπισθεν προ του «Γιουρογκρούπ» της 24ης Απριλίου. Τώρα λοιπόν που το πλοίο πάει να πέσει στα βράχια ο λαός αξιώνει από τον πρωθυπουργό να καλέσει τους πάντες σε μια «εθνική γροθιά», μόνη ικανή να σπάσει το ανθελληνικό μπλοκ των Βρυξελλών …

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Οργή στο Μαξίμου για τον διπλό εκβιασμό. Αλέξης Τσίπρας: "Οσο είμαι πρωθυπουργός, μισθοί και συντάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν".

- Αποκάλυψη Σταύρου Θεοδωράκη. Σε ποιον εκμυστηρεύτηκε ότι στις Βρυξέλλες του είπαν: "Εάν πάτε σε εκλογές, αυτές θα γίνουν με κλειστές τράπεζες και άδεια σούπερ μάρκετ".

- Δημήτρης Κουτσούμπας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσχωρήσει σε θέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. Κι έχει δρόμο ακόμα".

- Παναγιώτης Λαφαζάνης: "Οι πιστωτές δεν ζητάνε από την Ελλάδα συμφωνία, αλλά υποταγή και παράδοση".

- Συνέντευξη Κώστα Σκρέκα.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Οι τέσσερις άσσοι δεν χρειάζονται πέμπτον. Κι όμως ο κ. Σόιμπλε παίζει με έξι άσσους. Στο μανίκι. Στο ένα. Και ίσως αυτό να είναι η αδυναμία (της ισχύος του). Με τέσσερις άσσους κάνεις καρέ. Με πέντε ή έξι, δεν κάνεις τίποτα..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ψυχράμη - Μακαλιάς είναι έτοιμοι για γάμο! Το λαμπερό ζευγάρι προγραμματίζει να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο με κουμπάρα τη Μιμή Ντενίση.

- Ανάσταση με την οικογένεια του Δημήτρη. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δ. Θεοδωρίδης πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο, με τους δικούς του να την έχουν αγκαλιάσει θερμά.

- "Δεν είμαι γυναίκα-αρπακτικό!". "Είναι σεξιστικό να με λένε... κούγκαρ", δηλώνει στην "R" η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, απαντώντας σε αυτούς που καυτηριάζουν τη σχέση της με τον νεότερό της Ζήση Παπαμίχο.

- Σταμάτης Φασουλής: "Καθένας γίνεται σταρ για 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου".

- Ανθόπουλος - Κίλια: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

- Μία εστεμμένη για τον Παντελίδη. Εντονο φλερτ μεταξύ του τραγουδιστή και του μοντέλου Αναστασίας Βοσκανίδου.

- Γνώρισε τη Θωμαή στη μητέρα του. Πάσχα στη Δράμα έκαναν ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και η Θ. Απέργη.
Keywords
αλέξης τσίπρας, δουκισσα νομικου, πρωτοσελιδα, ΔΝΤ, μπλοκ, χρεωκοπια, ιουνίου, τσιπρας, βρυξέλλες, εκλογες, τραπεζες, συριζα, λαφαζάνης, ελλαδα, σόιμπλε, ανάσταση, δουκισσα, πασχα, μυκονος, σταρ, φλερτ, δραμα, εθνικη τραπεζα, χρεοκοπια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, νικος απεργης, μειωση μισθων, εκλογες 2012, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, σταυροι, αλλαγη ωρας 2013, αλέξης τσίπρας, αδεια, βημα, γυναικα, θεμα, μητερα, οικονομια, πρωτοσελιδα, σταρ, φλερτ, ωρα, αδυναμια, αυξηση, αρθρο, ανάσταση, αποκαλυψη, βαθμολογια, βρυξέλλες, γινεται, δοθει, διπλο, ειπαν, ειπε, υπαρχει, εξι, ετη, ευθυνη, ζηση, κυβερνηση, λαφαζάνης, λογο, μαξιμου, μιμη ντενιση, μπλοκ, μπορειτε, οικογενεια, παιδι, πλοιο, συζητηση, συνταξη, σόιμπλε, σουπερ, χατζηνικολαου, χρηστος, δημητρης, εφαρμογη, ιουνίου, κωνσταντινα, κυριακη, μυκονο, νομικου, ομαδες, οργη, θεσεις, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα