H πιπιλη ''ξεσπαθωνει'' και παλι...

08:51 5/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Η Φωτεινή Πιπιλή φαίνεται ότι έχει βαλθεί το φετινό καλοκαίρι να «διορθώσει» όλα τα κακώς κείμενα από την συμπεριφορά πολιτών σε παραλίες και δρόμους...
Μετά το καυστικό σχόλιό της για τον οδηγό τζιπ που έφερε το όχημά του μέχρι το κύμα, αυτή τη φορά τα πυρά της δέχεται ένα «επιπλοποιείο του πλανόδιου “καρέκλεεες”».

Αυτό που εξόργισε τη βουλευτή της ΝΔ είναι ότι το συγκεκριμένο
όχημα κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα στην εθνική οδό Πύργου-Καλαμάτας.

Ο συγκεκριμένος οδηγός, μάλιστα, πήγαινε την Φωτεινή Πιπιλή «καρότσι» από τον επαρχιακό δρόμο.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «η ελληνική πραγματικότητα δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ».

Αυτό που την εντυπωσίασε, δε, ήταν ότι ο οδηγός του αγροτικού «είχε αφήσει στην κοιλιά του “πύργου” κενό όπου ... κοιμόντουσαν τα 3 ανήλικα παιδιά του».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή στα social media έχει ως εξής:

«Η ελληνική πραγματικότητα δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Καλά να σου μπαίνει μπροστά φορτηγό και να μη μπορείς να ξεφύγεις. Αλλά να σε πηγαίνει “καρότσι” επειδή φοβάσαι ότι θα πέσει πάνω σου το επιπλοποιείο του πλανόδιου “καρέκλεεες” δεν παλεύεται. Και καλά στον επαρχιακό δρόμο που τον πέτυχα, αλλά και στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας να αγωνίζεσαι να ξεφύγεις από την “κουλή” ελληνική πραγματικότητα πάει πολύ. Ποιός Κ.Ο.Κ και πράσινα άλογα.
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα ο “καρεκλάς” είχε αφήσει στην κοιλιά του “πύργου” κενό όπου ... κοιμόντουσαν τα 3 ανήλικα παιδιά του.»
Keywords
Τυχαία Θέματα