H nayaρχιδα του στολου της emirates για μια και μοναδικη πτηση στην αθηνα...

22:40 16/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Στην Αθήνα, για μία και μοναδική πτήση, βρέθηκε χθες η ναυαρχίδα του στόλου της Emirates, το αεροσκάφος Airbus A380.
«Σχεδόν...
ένα χρόνο μετά την πρώτη προγραμματισμένη πτήση του Α380 προς την Αθήνα, και τονίζοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της προς την ελληνική αγορά, η πτήση με αεροσκάφος Α380 πραγματοποιήθηκε με στόχο να ανταποκριθεί
στην αυξημένη ζήτηση του δρομολογίου Ντουμπάι-Αθήνα», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Η Emirates επισημαίνει τους μακροχρόνιους δεσμούς της με την Ελλάδα, η οποία, όπως λέει, αποτελεί μια σημαντική αγορά για την αεροπορική εταιρεία, και σημειώνει πως στους πρώτους οκτώ μήνες του τρέχοντος έτους μετέφερε περισσότερους από 120.000 επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι.
Εξάλλου, τον Μάιο πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του αεροσκάφους στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι, με την ένταξη του αεροσκάφους Boeing 777, αυξάνοντας τη χωρητικότητα κατά 60%, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

«Με την αύξηση χωρητικότητας του αεροσκάφους και την πληρότητα των προγραμματισμένων πτήσεων της Emirates για τους επόμενους μήνες να αγγίζει το 90%, το αισιόδοξο σενάριο για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα το 2013 επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά», τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

«Η Αθήνα αποτελεί πολύ σημαντικό προορισμό για την Emirates και οι μακροχρόνιοι τουριστικοί και επιχειρηματικοί δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ επιβεβαιώνουν τη σημασία της», δήλωσε ο Mohammad Sarhan, διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.
«Οι πελάτες μας στην Αθήνα είχαν για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να βιώσουν τις παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες και καινοτομίες που προσφέρει το αεροσκάφος Airbus A380, κάνοντας το ταξίδι πιο άνετο και απολαυστικό για τους επιβάτες όλων των θέσεων», πρόσθεσε.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα