H αντελ αφιερωσε τη συναυλια της στα θυματα του ορλαντο...

07:31 14/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Η Αντέλ έδωσε την Κυριακή το βράδυ συναυλία στην Αμβέρσα, στο Βέλγιο. Η Βρετανίδα...
τραγουδίστρια στο μέσον της συναυλίας διέκοψε το πρόγραμμά της και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι αφιερώνει την συναυλία της σε όλους στο Ορλάντο και στα θύματα του μακελειού στο gay bar Pulse από το οπλισμένο χέρι του 29χρονου Αμερικανο- αφγανού Ομάρ Ματίν.

Η τραγουδίστρια συγκινημένη μπροστά στους θαυμαστές της δήλωσε: «Θα ήθελα απόψε να αφιερώσω όλο το σόου σε όλους στο Ορλάντο και στο κλαμπ διασκέδασης Pulse.
Η κοινότητα LGBT είναι σαν αδελφές ψυχές μου από όταν ήμουν πολύ νέα».

Επίσης, ο Αμερικανός τραγουδιστής Άνταμ Λάμπερτ, που αυτή την περίοδο συμμετέχει με τους θρυλικούς Queen στο φεστιβάλ της νήσου Γουάιτ στην Βρετανία (Isle of Wight festival), αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του, το «Who Wants To Live Forever», στα θύματα του Pulse στο Ορλάντο της Φλόριδας.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, ανέφερε: «Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε εκείνους που έχασαν την ζωή τους στο Ορλάντο της Φλόριδας και σε όποιον έχει πέσει θύμα παράλογης βίας ή μίσους».

Η τραγωδία στο Ορλάντο των ΗΠΑ έχει χαρακτηριστεί ως το χειρότερο μακελειό από μαζικό πυροβολισμό στην ιστορία της χώρας με 50 νεκρούς και άλλους τόσους τραυματίες, εκ των οποίων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, ο μεγαλύτερος ήταν 50 ετών και ο μικρότερος 20 ετών.
Keywords
Τυχαία Θέματα