Eoπυυ : εγκριθηκε η χρηματοδοτηση για αγορα ορθοστατη στη μικρη μαριαλενα...

13:01 12/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Εγκρίθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ η αγορά του ορθοστάτη, μιας συσκευής ...
που έχει άμεση ανάγκη η μικρή Μαριαλένα από τον Κολωνό. Το 3,5 ετών κοριτσάκι αντιμετωπίζει πρόβλημα τετραπληγίας τα τελευταία δυο χρόνια από τότε που έπεσε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου όπου διαμένει η οικογένεια Μπαριανού.

Το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr ευαισθητοποίησε τους αναγνώστες καθώς και τις αρμόδιες αρχές που κινητοποιήθηκαν
άμεσα για την εξεύρεση λύσης.

Ήδη οι αναγνώστες μας με την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τραπέζης που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια, συγκέντρωσαν το ποσό των 1.500 ευρώ, ενώ τόσο το υπουργείο Υγείας όσο και ο ΕΟΠΥΥ κινητοποιήθηκαν άμεσα από την πρώτη δημοσίευση του ρεπορτάζ για την χρηματοδότηση της ιατρικής συσκευής.

Πριν από λίγο, εγκρίθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ η χρηματοδότηση για την αγορά του ορθοστάτη, που στοιχίζει περίπου 3.500 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για δυο γονείς που είναι άνεργοι.

Η οικογένεια Μπαριανού ευχαριστεί δημοσίως τους αναγνώστες μας που την στήριξαν οικονομικά καθώς και τον ΕΟΠΥΥ όπου μαζί με το υπουργείο Υγείας, έδωσαν στη μικρή Μαριαλένα ένα «δώρο ζωής».
Keywords
Τυχαία Θέματα