Aργη αλλα σταθερη η βελτιωση της υγειας του γιωργου παπασταμκου...

10:36 8/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Η εικόνα του ευρωβουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργου Παπαστάμκου, να καταρρέει κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προ μηνών, ...
είχε προκαλέσει σοκ.
Παρότι η κατάσταση της υγείας του, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ήταν κρίσιμη για αρκετό καιρό, φαίνεται πως ο καθηγητής οδεύει προς τον δρόμο της ανάρρωσης.

Παραμένει παρόλα αυτά σε κέντρο αποκατάστασης, όπου η κατάσταση της υγείας του σημειώνει βελτίωση, ενώ υπάρχει η ελπίδα ότι θα αναρρώσει
πλήρως. Έχει βασική επικοινωνία με το περιβάλλον και μιλά παρά την τραχειοστομία, η οποία πρόκειται να αφαιρεθεί.

Εντούτοις, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Παπαστάμκου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως μετά λιποθύμησε μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τον δείχνει να ανακοινώνει από μικροφώνου ότι διακόπτει τη συνεδρίαση «για προσωπικούς λόγους» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται όρθιος, απομακρύνεται από το προεδρείο και πέφτει λιπόθυμος. Οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν τον κ. Παπαστάμκο ήταν η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, Καθηγήτρια Παιδοχειρουργικής, ο Γάλλος Φιλίπ Ζουβάν αναισθησιολόγος και η Ιταλίδα Λουτσία Ριντζόλι, νοσηλεύτρια.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα